Zanimljivi i stručni gosti Infinity podcasta Poliklinike Milojević
Zanimljivi i stručni gosti Infinity podcasta Poliklinike Milojević 10. studenog, 2023.

Gloria piše o pokretanju podcasta dr. Nikole Milojevića:

Sve veći medijski interes, ali i interes opće publike kada je riječ o pitanjima estetske medicine, potaknuo je dr. Milojevića, renomiranog estetskog liječnika i vlasnika poznate Poliklinike Milojević da pokrene podcast.

U INFINITY PODCASTU, dr. Milojević razgovara sa stručnim gostima iz polja estetske medicine i drugim poznatim sugovornicima, ne bi li pokušali pomoći u otklanjanju dvojbi ili zabluda o estetskim tretmanima i zahvatima, a isto tako i odgovorili na sva aktualna pitanja u sferi ove grane medicine koja se razvija strelovitom brzinom.

U prvoj epizodi podcasta, dr. Milojević je ugostio primarijusa dr. sc. Ognjena Zrinšćaka. Cijenjeni oftalmolog u razgovoru je s dr. Milojevićem odgovorio na vječitu dilemu "skalpel ili igla?", nastojeći otkloniti dvojbe i dati odgovor na pitanje kojem se pristupu prikloniti u borbi protiv spuštenih kapaka i izraženih podočnjaka, problema koji muči velik broj muškaraca i žena. U poučnom, ali i zabavnom drugom podcastu, maksilofacijalni kirurg Aleksandar Milenović i dr. Milojević, svaki iz svog ugla, nastojali su pronaći tanku granicu između brojnih mogućnosti estetske medicine i estetske kirurgije, te nas upoznati s trendovima, najnovijim tehnologijama i dostignućima u estetskoj kirurgiji i medicini. U trećoj epizodi, dr. Milojević je ugostio jednog od vodećih svjetskih znanstvenika prof. Gordana Lauca, a glavna tema oko kojeg se zapodjenuo razgovor bila je kako što duže zadržati vitalnost.

U četvrtoj epizodi dr. Milojević je ugostio poznatu urednicu, kolumnisticu i aktivisticu Jelenu Veljaču s kojom se dotaknuo uvijek intrigantne teme gdje povući granicu ako pričamo o estetskim tretmanima i trebaju li se prikrivati godine, ali i pitanja poput onih po kojim kriterijima odabrati estetskog liječnika i koliko je pritom važno povjerenje, te iskren i stručan savjet. Kako uz pomoć pravilne ishrane živjeti zdravije i kvalitetnije? Jesmo li ono što jedemo, što je superhrana i možemo li pravilnom ishranom produljiti životni vijek možete doznati u petom INFINITY PODCASTU u kojem gostuje naša poznata nutricionistkinja Ivana Barišić, a najnovija gošća INFINITY PODCASTA je svjetski poznata TikTok zvijezda, Mirta Miler.

Saznajte kako uspjeti na TikToku od influencerice koja broji gotovo 18 milijuna pratitelja, ali i sve o najnovijim trendovima u šminkanju i utjecaju influencera na samopercepciju.

U narednim tjednima očekuju nas brojni zanimljivi gosti. Što se ponekad krije iza neobičnih zahtjeva pacijenta otkrit će nam dr. Natko Beck. O estetskim zahvatima iz muške perspektive, dr. Milojević će razgovarati s našim poznatim glumcem Tarikom Filipovićem, o regenerativnoj estetskoj medicini i najboljoj kozmetici i uređajima za njegu lica uputit će nas renomirana dermatologinja i venerologinja dr. Ivana Prkačin, a očekuje nas i zanimljiv razgovor o poduzetništvu u svijetu estetike s Anom Volk.

Sve navedene, kao i sve buduće epizode INFINITY Podcasta bit će objavljene na službenom YouTube kanalu Poliklinike Milojević.

Sve pročitajte na poveznici:
Gloria: Zanimljivi i stručni gosti Infinity podcasta Poliklinike Milojević

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka