Pomlađivanje

Pomlađivanje

Kako svoje dvadesete godine ostavljamo za sobom učinci dulje izloženosti sunčevoj svjetlosti i onečišćenju u okolišu postaju na koži sve vidljiviji. Koža također počinje smanjivati količinu kolagena koju proizvodi, a kolagen je bjelančevina koja joj održava mladenački izgled.

Ova kombinacija vanjskih utjecaja i sve manje sposobnosti kože da se vraća u prvobitno stanje može nam dati umoran i iscrpljen izgled. Svaka osoba stari na različit način i različitim tempom. Neki dobiju sitne bore, a drugi krupnije, ili opuštenu kožu, ili mrlje od sunca.

U Poliklinici Milojević nudimo najnovije i najnaprednije tretmane za pomlađivanje koji će primjetno poboljšati tonus, teksturu i čvrstinu kože. Tražite li pomlađivanje vrata, ruku, lica ili dekoltea, naš pristup djeluje protiv brojnih stanja povezanih sa starenjem i osvježuje i oživljava izgled vaše kože.

U programu pomlađivanja pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka