Celulit

Celulit

Što je Celulit i kako ga se riješiti?

Celulit je problem većine žena bez obzira na dob, količinu fizičkih aktivnosti, načina života i slično. Može se reći da je zapravo najveći neprijatelj žena, a posebno približavanjem ljetnih mjeseci svake godine raste zanimanje za uklanjanje celulita.

Celulit je masno tkivo u naslagama nepravilnog oblika pa se popularno zove i narančina kora. Većinom se stvara i estetski smeta na stražnjici, bedrima i bokovima.

Kako nastaje celulit?

Kao i svako masno tkivo nastaje uslijed loših prehrambenih navika, načina života, genetike, dobi…, ali je poseban problem pa i specifičan kod žena zbog hormonalnih promjena te menstrualnih ciklusa. Ključnu ulogu kod nastanka celulita ima hormon estrogen koji između ostalog regulira i čvrstoću i elastičnost kože, utječe na cirkulaciju i slično.

Kako se riješiti celulita?

Preporuka je poboljšati svoje prehrambene i životne navike. Rekreacija, čak i poput obične šetnje, masaža određenih dijelova tijela i slično, poboljšat će cirkulaciju i prokrvljenost potkožnog tkiva što će utjecati na njegovu kompaktnost i elastičnost. U ponudi Poliklinike Milojević nudimo nekoliko najmodernijih tretmana i metoda:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka