Skinbetter

Skinbetter science

Skinbetter science osnovan je 2016. kako bi uspostavio novu paradigmu u njezi kože koja se temelji na biotehnologiji. Njihov inovativni pristup izgrađen je na tri stupa: tehnološkom nizu znanstvenih inovacija u višestrukim kategorijama njege kože, rigoroznom kliničkom dokazivanju sigurnosti i učinkovitosti proizvoda razvijenih iz novih tehnologija i partnerstvu s dermatolozima, plastičnim kirurzima i drugim zdravstvenim radnicima, kako bi svojim pacijentima pružili najbolja rješenja za njegu kože.

Prije uspostave skinbetter science, osnivači su razvili i usavršili "estetsku filozofiju" temeljenu na biotehnologiji kroz desetljeća iskustva osnivajući i izgrađujući Medicis Pharmaceutical Corporation od 1998. do 2012. godine u jednu od vodećih farmaceutskih tvrtki u svijetu specijaliziranih za medicinsku dermatologiju i estetsku medicinu - s prepoznatljivim postignućima uključujući lansiranje više kultnih lijekova, uređaja i bioloških lijekova kao što su Restylane®, Dysport® i Solodyn® u SAD-u i Kanadi.

Slika 1

Bogato naslijeđe u dermatološkoj i estetskoj medicini informira cjelokupni pristup identificiranju potreba za njegom kože, otkrivanju i razvoju revolucionarnih tehnologija za rješavanje tih potreba, te istraživanju i testiranju ovih otkrića prema najvišim kliničkim i znanstvenim standardima validacija. Ova predanost unaprjeđenju njege pacijenata kroz proučavanje znanosti o njezi kože ostaje srž brenda.

skinbetter znanstveni proizvodi dostupni su samo putem stalno rastuće mreže ovlaštenih estetskih stručnjaka, a ponosno ističu kako nisu samo još jedna tvrtka za njegu kože. Isključivo ovlaštenim liječnicima i pružateljima zdravstvenih usluga pružaju mogućnost poboljšanja stvarnih rezultata njege kože za svoje pacijente.

Slika 2

Za skinbetter, vrhunska znanost predstavlja duboko znanje i rigorozno proučavanje kože i kemijskih sastava za njegu kože. Vjeruju da se izvanredni rezultati mogu postići jednostavno, svrhovitom inovacijom proizvoda, zbog čega koriste napredne formule kako bi se potaknula učinkovitost proizvoda za njegu kože.

Kada ste zadovoljni svojom kožom, osjećate se ljepše i sigurnije. Ovi zadovoljavajući rezultati najbolje se postižu bliskom suradnjom s ovlaštenim liječnikom skinbetter science koji vam može pomoći pronaći pravi tretman za vašu kožu.

skinbetter nudi jednostavan pristup njezi kože. Jedan proizvod može dati izvanredne rezultate; dva do tri skinbetter proizvoda mogu uistinu transformirati vašu kožu. Kako god, skinbetter proizvodi jamče nevjerojatne rezultate.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka