EmFace - zatezanje lica bez igle

EmFace: čarolija zatezanja lica bez igle

EmFace jedinstveni je tretman koji istodobno učvršćuje mišiće lica i pomlađuje kožu. Proizašao je iz tretmana EmSculpt Neo za oblikovanje tijela, a riječ je o sličnoj kombinaciji radiofrekvencije i mišićne elektrostimulacije HIFES - visokoučinkovite struje koja potiče mišićne kontrakcije, povećavajući tako čvrstoću i gipkost mišića na licu. EmSculpt Neo i EmFace preporučuju se kao savršen spoj kako biste ljeto dočekali u punom sjaju - jedrog lica i čvrste figure.

Slika 1

Neizbježnim procesom starenja, sve više gubimo ne samo masne naslage koje licu daju jedrinu, nego i mišićni tonus, pa lice počinje "padati". Mišićna elektrostimulacija podiže lice, kao da vježbate takozvanu jogu za lice, ali za razliku od vježbi koje treba svakodnevno izvoditi kroz dulji period da bi se postigli rezultati, EmFace djeluje na mnogo brži i efikasniji način. Tome uvelike pridonosi i radiofrekvencija što zagrijavanjem potiče stvaranje kolagena i elastina u koži koja postaje čvršća i zategnutija. Klinička istraživanja pokazala su da EmFace povećava tonus mišića lica za 30 posto dajući mu punoću, a da smanjuje bore za čak 37 posto. EmFace je odlična alternativa za sve koji ne žele injekcije za bore i filere, premda bi za još sveobuhvatnije i profinjenije rezultate optimalno bilo EmFace kombinirati s injekcijama za bore ili filerima, s tim da se ne primjenjuju istodobno. S EmFaceom se može započeti nakon što protekne najmanje mjesec dana od apliciranja injekcija za bore ili filera.

Slika 2

EmFace se provodi tako da se sonde, odnosno aplikatori pomoću posebnih naljepnica postave na čelo i obraze. Tretman traje 20 minuta, a preporučuje se dvotjedna kura od četiri tretmana u razmacima od dva do tri dana. Odmah nakon prvog tretmana lice poprima svježiji izgled, a optimalni rezultati vidljivi su u prosjeku 90 dana od posljednjeg tretmana, a dodatno se poboljšavaju tijekom sljedećih nekoliko tjedana. Za održavanje rezultata preporučuje se ponavljanje tretmana svakih 6 do 12 mjeseci.

Slika 3

EmFace je bezbolan, a osim prethodnog čišćenja lica, ne zahtijeva nikakvu posebnu pripremu ni oporavak. Na tretmane mogu ići osobe s raznim tipovima i stanjima kože, uključujući hiperpigmentacije i rozaceju.

Slika 4

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka