Obješene grudi

Obješene grudi

Obješene grudi, stanje poznato kao ptosis mammae, može se prepoznati po tome što se grudi spuste tako da izgledaju niže nego što su izgledale ranije.

Kako starimo, tzv. Cooperovi ligamenti (vezivno tkivo u prsima koje pomaže u održavanju njihove strukture) počinju se istezati. Grudi se progresivno mijenjaju tako da sadrže više masnog nego vezivnog tkiva, uzrokujući pritom gubitak jasne forme, pa čak i ispuhnut izgled.

Osim životne dobi, čimbenici kao što su trudnoća, menopauza, brzi pad ili rast tjelesne težine, te loša prehrana, također pridonose opuštanju grudi...

Za obješene grudi nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka