Starenje lica

Starenje lica

Kako starimo, smanjuje se stopa kojom naše tijelo proizvodi one prirodne tvari koje našu kožu ovlažuju i učvršćuju. Uz čestu izloženost suncu, zagađenje zraka i svakodnevni stres, proces starenja je neizbježan. Lice koje stari može se prepoznati na više načina - uske bore, sveukupno opuštanje kože, gubitak volumena, otvorene pore, hiperpigmentacija, nabori i suha koža - sve su to znakovi tog procesa..

Znakovi starenja mogu se vidjeti već kod osoba starijih od 25 godina i mogu se prepoznati i kod muškaraca i kod žena.

Da bi se proces starenja odgodio važno je svakodnevno piti veću količinu vode, koristiti kvalitetne proizvode za njegu kože i izbjegavati pretjeranu izloženost suncu.

Dr. Nikola Milojević jedan je od vodećih stručnjaka za tretman kojim se rješava problem starenja lica u Europi. S velikim iskustvom od više od 30.000 slučajeva primjene botoxa i dermalnih filera u razdoblju od 12 godina, koristeći širok spektar tretmana, koristi svoje vlastite pionirske tretmane i kombinaciju tretmana za besprijekornu prevenciju starenja i liječenje starenja lica.

Za starenje lica nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka