Starenje ruku

Starenje ruku

Koža ruku nevjerojatno je osjetljiva, često je izložena prekomjernom radu, a preslabo zaštićena. Starenje ruku može nastati vrlo brzo i ruke često stare brže od lica.

Proces starenja događa se kad se kolagen i masno tkivo u rukama gubi, što uzrokuje sve izraženije isticanje vena i tetiva. Gubitak glatkoće i punoće kože može rezultirati gubitkom volumena i dovesti do toga da vam ruke izgledaju i osjećaju se puno starijima od ostalih dijelova vašeg tijela.

Starenje ruku može se vidjeti i kod muškaraca i kod žena već od oko 25. godine života. Da bi se izbjeglo starenje ruku bitno je da osoba redovito koristi kvalitetnu kremu za ruke kako bi koža bila glatka i hidratizirana.

Nakon što je već više od 12 godina koristio proizvode Restylane i Obagi Nu-derm kreme, dr. Milojević ima najpotpunije znanje i posebno dizajnirane kombinacije ovih dvaju postupaka za briljantne rezultate u tretmanu protiv starenja ruku.

Za starenje ruku nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka