+385 (0)1 485 4441
Tanka koža lica

Tanka koža lica

Tanka je koža vrlo osjetljiva, a riječ je o stanju koje je često kod kože izložene jačem starenju. Stanjenu kožu lica lako je prepoznati jer je izrazito obješena, vene se u njoj lako primjećuju, a primjetne su i kapilare. Isti se simptomi uobičajeno primjećuju i na rukama. Često ju karakterizira suha koža lica.

Stanjivanje kože lica i suha koža počinje kad se starenjem usporava proces obnove stanica. Taj je proces ključan za sveukupno podmlađivanje kože, pa kad se on počne usporavati, koža brzo gubi svoju elastičnost. Stanice masnog tkiva u koži također počinju gubiti svoju čvrstoću, što često dovodi do upalih mjesta. Kolagen koži osigurava čvrstoću i punoću na dodir i na izgled. Kako starimo, koža gubi kolagen i to je ključni uzrok stanjivanja kože.

Stanjivanje kože primjećuje se i kod muškaraca i kod žena, a može se odgoditi navikom kvalitetne njege kože, pijenjem većih količina vode da koža ostane hidratirana, te zdravom prehranom.

Za stanjivanje kože nudimo sljedeće tretmane:

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka  |  Pravila nagradnog natječaja - SkinPen