Popucale kapilare

Popucale kapilare

Popucale kapilare stanje su u kojem sitne krvne žile postaju vidljive kroz površinu kože. Obično će se pojaviti kao grube crvene mrlje ili pruge na koži. Ponekad ih također nazivaju paučastim ili mrežastim venama jer nalikuju na paukovu mrežu.

Popucale kapilare mogu biti rezultat ekstremnih vremenskih uvjeta, opekotina od sunca, pušenja, prekomjerne konzumacije alkohola, raznih medicinskih stanja, pa čak i hormona.

Pojavu popucalih kapilara ne treba brkati s pojačanim crvenilom kože (rozacea). Popucale kapilare mogu se pojaviti kod muškaraca i kod žena u svim dobnim skupinama, no uobičajene su među starijim osobama.

Za popucale kapilare pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka