Prekomjerno znojenje

Prekomjerno znojenje

Prekomjerno znojenje, inače poznato kao hiperhidroza, problem je koji se uglavnom vidi na dlanovima, pod pazuhom, na licu, preponama i tabanima.

Prekomjerno znojenje ne predstavlja ozbiljnu prijetnju vašem zdravlju, međutim oni koji pate od tog stanja mogu ga doživljavati kao veliku smetnju i izvor određene razine društvene nelagode.

Brojni čimbenici mogu pridonijeti pretjeranom znojenju, a kaže se da se to stanje javlja kao rezultat određenog poremećaja u dijelu živčanog sustava koji kontrolira sustav za znojenje.

Sekundarna hiperhidroza pojava je pretjeranog znojenja koje je rezultat vanjskih čimbenika, a oni mogu biti od trudnoće, nekih lijekova, niske razine šećera u krvi, anksioznosti do preaktivne štitne žlijezde.

Prekomjerno znojenje toliko je uobičajeno da se procjenjuje da otprilike svaka treća osoba vjeruje da pati od tog problema.

Za prekomjerno znojenje pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka