Venus Legacy radiofrekvencija

Venus Legacy

Venus Legacy jedinstven je uređaj za nekirurško oblikovanje tijela, smanjenje celulita, ublažavanje strija i zatezanje kože lica, vrata i tijela. To je prva i jedina odobrena tehnologija FDA koja koristi kombinaciju multipolarne radiofrekvencije i pulsirajućeg elektromagnetskog polja.

Legacy nudi dva aplikatora za tretmane za tijelo i lice/vrat koji koriste poboljšanu Venus 4D tehnologiju koja kombinira RF+PEMF+VariPulse+termalnu povratnu informaciju u stvarnom vremenu, a dizajnirana je za pružanje sigurnih, bezbolnih tretmana i vrhunskih rezultata.

Slika 1

4D aplikator za tijelo

Za poticanje smanjenja masnog tkiva i celulita, zatezanje opuštene kože i ublažavanje strija, 4D Body aplikator dizajniran je s višedimenzionalnom energetskom matricom RF i pulsirajućim elektromagnetskim poljem (PEMF) koje djeluje na namjestivim frekvencijama kako bi se ciljala određena područja tretmana iz više smjerova i položaja. Ovaj jedinstveni niz od 12 elektroda omogućuje najveću dubina prodiranja, za poboljšane rezultate i povećanu udobnost pacijenata. Toplinska povratna informacija u stvarnom vremenu omogućuje optimalnu isporuku energije i još bolje rezultate.

Slika 2

4D aplikator za lice i vrat

4D aplikator za lice i vrat koristi multipolarni dizajn za isporuku RF i PEMF energije koja se pokazala učinkovitom u stvaranju novih kolagenskih i elastičnih vlakana, dok obnavlja dotok krvi u područje koje se tretira. Jedinstveni položaj elektroda omogućuje brže tretiranje i lak pristup teško dostupnim područjima kao što su oči i vrat. Dodatak nove značajke VariPulse omogućuje ravnomjerniju isporuku toplinske energije uz stimuliranje limfne drenaže za bolje rezultate i veću udobnost pacijenta. Toplinska povratna informacija u stvarnom vremenu omogućuje optimalnu isporuku energije i poboljšane rezultate.

VARIPULSE

I 4D aplikator za lice, kao i onaj za tijelo koriste inovativnu tehnologiju VariPulse, jedinstvenu značajku pulsirajućeg usisavanja koja dodaje novu dimenziju iskustvu tretmana dopuštajući da se kombinirana energija još učinkovitije isporuči u dubinu ciljanog tkiva, a istovremeno stimulira limfnu drenažu. Ova nova značajka potencijalno omogućuje povećanje terapeutskih temperatura koje se mogu postići povećanjem udobnosti pacijenta putem klizne stabilizacije tkiva.

Venus Legacy - before sl.1Prije
Venus Legacy - after sl.1Poslije
Venus Legacy - before sl.2Prije
Venus Legacy - after sl.2Poslije
Prije
Poslije

Kako izgleda tretman?

Aplikator zagrijava tkivo preko sloja glicerina, a doima se kao ugodna masaža lica ili tijela. Trajanje tretmana je od 45 do 75 min.

Kakve rezultate možete očekivati?

Poboljšanje izgleda i strukture kože, zatezanje i lifiting, smanjenje celulita i obujma tijela, uklanjanje strija, bora i zatezanje kože…. Rezultati su iznimno brzi, vidljivi nakon svega jednog tretmana.

Koliko često treba ponavljati tretman?

Izvodi se minimalno 6 tretmana, i to jedan tretman tjedno, a rezultati su dugotrajni.

Venus Legacy odobren je od strane FDA za tretiranje bora i tankih linija na licu.

Slika 3

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka