Oblikovanje obraza

Oblikovanje obraza

Zrela koža postupno gubi kolagen, elastin i hijaluronsku kiselinu, a u predjelu obraza se objesi i dehidrira. Prirodni masni jastučići, koji pridonose mladoliku izgledu i obrazima daju zdravu punoću, s godinama klonu i atrofiraju. Punjenjem atrofiranih obraza i podizanjem nestalih masnih naslaga možemo vrlo učinkovito vratiti punoću i mladolik oblik lica.

Oblikovanje obraza, prijePrije
Oblikovanje obraza, poslijePoslije
Prije
Poslije

Tretman također pomaže pacijentima koji su nezadovoljni izgledom svojih obraza i žele istaknuti visoke jagodice.

Oblikovanje obraza, prijePrije
Oblikovanje obraza, poslijePoslije
Prije
Poslije

Punjenje obraza se radi dermalnim filerima kao što su Restylane ili Perlane, a mogu se koristiti i posebni fileri s većim molekulama, kao što su Juvederm Voluma. Oni mogu biti učinkoviti čak više od 18 mjeseci.

Oblikovanje obraza - 3 - prije Prije
Oblikovanje obraza - 3 - poslijePoslije
Prije
Poslije

Dr. Milojević ima veliko iskustvo s više od 10.000 zahvata dermalnim flierima, stoga oblikuje obraze i podiže jagodice, prirodno i preciznošću kompjutera. U svijetu se, nažalost, pojavio trend koji se zove pillow face pri čemu estradne zvijezde pretjeruju pa izgledaju kao da imaju prenapumpane obraze. Kod dr. Nikole Milojevića to je nemoguće, jer prirodnost i umjerenost su njegove glavne metode rada.

Oblikovanje obraza - prije 1Prije
Oblikovanje obraza - poslije 1Poslije
Prije
Poslije

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka