Bore smijalice

Bore smijalice

Medicinski stručnjaci bore smijalice oko usana nazivaju i nazolabijalne bore. Često imamo i bore smijalice oko očiju. Bore smijalice ili nazolabijalne bore nastaju s godinama stalnim ponavljanjem stezanja mišića. Mišići koji leže ispod kože uporno guraju kožu da se savija, što u nju usijeca bore oko očiju i usnica.

Kako starimo, koža postaje podložnija usijecanju bora. Ona gubi elastičnost i volumen tkiva i počinje se odvajati od mišića. Kombinacija tih čimbenika uzrokuje da se koža objesi i da joj oporavak od svakodnevnih oštećenja postaje sve teži.

Da bi se izbjeglo stvaranje bora smijalica, ključno je usvojiti dobru hranjivu prehranu, piti mnogo vode, slijediti kvalitetnu rutinu njege lica i izbjegavati čestu izloženost suncu.

Kreme za bore oko očiju i usnica

Poliklinika Milojević nudi širok izbor vrhunske medicinske kozmetike i krema za bore oko očiju i usana. Izaberite kreme za bore serume i druge medicinske pripravke svjetski poznatih brendova:
Omorovicza
Augustinus Bader
111skin
Jane Iredale make up
ZO Skin Health by Zein Obagi

Dr. Nikolu Milojevića mnogi su britanski mediji prozvali kraljem botoxa i on je često na vrhu popisa liječnika koje za tretmane botoxom i dermalnim filerima preporučuju časopisi i novine kao što su Tatler, Grazia i The Daily Mail, što ga čini vodećim autoritetom u liječenju bora smijalica oko očiju i usana.

Dr. Nikolu Milojevića mnogi su britanski mediji prozvali kraljem botoxa i on je često na vrhu popisa liječnika koje za tretmane botoxom i dermalnim filerima preporučuju časopisi i novine kao što su Tatler, Grazia i The Daily Mail, što ga čini vodećim autoritetom u liječenju bora oko očiju i nazolabijalnih bora.

Za bore smijeha pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka