Površinske kapilare

Površinske kapilare

Površinske kapilare male su krvne žilice koje se vide kroz površinu kože. Često se nazivaju popucalim kapilarama, no one zapravo ne pucaju nego se povećavaju. Nazivamo ih još i telangiectasia.

Hormonalne promjene uzrokovane menopauzom mogu dovesti do vidljivih površinskih kapilara jer žene u tom razdoblju često doživljavaju stanjivanje kože. Prekomjerno uživanje alkohola također može izazvati vidljivost kapilara u obliku niti budući da alkohol uzrokuje širenje krvnih žila i slabljenje kolagena.

Da bi se izbjegla vidljiva pojava kapilara od vitalne je važnosti da se koristi krema za sunčanje, uzima hranjiva prehrana kako bi se izbjegla prekomjerna težina, održava hidratacija i da se koža štiti od oštrih zimskih vremenskih uvjeta.

Za površinske kapilare pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka