Prerani gubitak kose

Prerani gubitak kose

Prerani gubitak kose može se odrediti po pojavi povlačenja ruba kose na čelu, prorjeđivanja kose i pojavi dijelova vlasišta s kojih se kosa izgubila.

Kosa se sastoji od bjelančevine zvane keratin koja se stvara unutar folikula dlake u vanjskom sloju kože. Folikuli proizvode nove stanice dlačica, što uzrokuju da se starije stanice istiskuju prema van kroz površinu kože. Kosa koju vidimo zapravo je sastavljena od mrtvih stanica keratina. Vlasi rastu u prosjeku oko 15 cm godišnje.

Svaka osoba ima svoj vlastiti prirodni ciklus života kose, no postoje mnogi čimbenici koji mogu utjecati na rast kose uključujući životnu dob, prehranu, hormone i lijekove.

Za prerani gubitak kose nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka