Dr. Nikola Milojević

Dr. Nikola Milojević - obrazovanje i stručnost

Dr. Nikola Milojević estetski je liječnik i vlasnik Poliklinike Milojević, prve klinike u Hrvatskoj i široj regiji specijalizirane isključivo za estetsku medicinu. Poliklinika Milojević već više od desetljeća, sinonim je za mjesto na kojem su dostupni najsuvremeniji estetski postupci, tretmani, ali i uređaji za pomlađivanje lica i tijela.

Njegova strast, ambicija i umjetnički osjećaj za estetsku medicinu prava su inspiracija. U ovom brzo rastućem području medicine Dr. Milojević ima jedinstven i moderan pristup za koji vjeruje da je budućnost (a sve više i sadašnjost) estetske kirurgije.

Dr. Nikola Milojević izložen je svijetu estetske medicine od vrlo rane dobi. Otac, profesor Boško Milojević, bio je jedan od europskih pionira moderne estetske plastične kirurgije i prvu je privatnu kliniku za estetsku kirurgiju otvorio 1967. godine u Zagrebu, kao prvu takvu kliniku u regiji.

Svoj akademski put započinje u Londonu, gdje je studirao je na The Royal Free Hospital School of Medicine u Londonu od 1990. do 1995. godine, stekavši MBBS stupanj. London je mjesto gdje je Dr. Milojević započeo i karijeru u estetskoj medicini i bio je među prvim liječnicima u Velikoj Britaniji koji su počeli primjenjivati botox i dermalne filere te započeli razvijati napredne tehnike poput nekirurških uklanjanja podočnjaka i oblikovanja nosa pomoću dermalnih filera. 2005. godine, Dr. Milojević je otvorio Milo Clinic u Harley Streetu u Londonu. Ubrzo Milo Clinic postaje jedna od vodećih klinika za estetsku medicinu u Velikoj Britaniji. Bio je i jedan od prvih članova udruge British College of Aesthetic Medicine (BCAM).

Danas izvodi čak do 20-30 tretmana botoxom i dermalnim filerima na dan, a tijekom karijere izveo je više od 60.000 tretmana dermalnim filerima, botoxom, te drugih estetskih tretmana. Karakteristični zahvati "s njegovim potpisom", zbog kojih u njegovu kliniku pacijenti dolaze iz cijelog svijeta, tretmani su botoxa, podočnjaka, nosa i usana pri kojima rabi svoje posebne tehnike.

U Hrvatskoj se dr. Milojevića smatra vodećim liječnikom za estetsku medicine i ključnim izvorom stručnih mišljenja u području estetske medicine. Hrvatski ga mediji tjedno traže stručne savjete i intervjue, a pacijenti ga smatraju liječnikom "kojemu se ide" za tretmane kao što su botox, hijaluronske dermalne filere, PRGF krvna plazma, te laserski tretmani.

Dr Milojević je vodeći svjetski KOL u estetskoj medicini, predavač na internacionalnim kongresima i ekspertni edukator.

Osnivač je i predsjednik The Aesthetic Medicine Congress (TAMC) kongresa, koji se profilirao kao jedan od najcjenjenijih estetskih kongresa u Europi, a njegova ambicija je nastaviti pomicati granice estetske edukacije kroz TAMC kongres i TAMC akademiju za mnoge godine koje dolaze.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka