Masna koža

Masna koža

Masnom se kožom često zove tip kože koji je izgledom svoje površine sjajan, mastan na dodir i izrazite teksture - osobito oko tzv. T-zone na licu. Osobe s masnom kožom često doživljavaju probleme poput crnih akni i imaju vidljive pore.

Masnu kožu uzrokuje prekomjerni rad lojnih žlijezda koje proizvode znatnu količinu sebuma.

Budući da masna koža proizvodi prekomjernu količinu sebuma, neprestano se podmazuje i ostaje puna i hidratirana, što odgađa proces starenja.

Iako od ove pojave uglavnom pate tinejdžeri, mnogi ljudi moraju podnositi masnu kožu tijekom cijelog životnog vijeka. Postoji nekoliko čimbenika koji dovode do toga, a uključuju lošu prehranu, okoliš/vremenske uvijete, određene lijekove, hormone, prekomjeran stres, pa čak i često sunčanje.

Za masnu kožu pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka