Morpheus8 zatezanje kože

Revolucionarni uređaj Morpheus8 od sad u Poliklinici Milojević

Remodelirajte lice i oblikujte tijelo na minimalno invazivan način s maksimalnim učinkom

Poliklinika Milojević kao i uvijek ide u korak, ali i jedan korak ispred trendova. Ponosni smo što vam možemo predstaviti najnovijeg "člana" našeg tima - Morpheus8.

Morpheus dolazi od grčke riječi morphế, što znači "oblik", a naziv je dobio po grčkom bogu Morfeju, i upravo stoga što može "mijenjati oblike" nadahnuo je znanstvenike u području estetske medicine da kreiraju uređaj koji se koristi najnovijom i najboljom tehnologijom koja kombinira microneedling i radiofrekvenciju.

Slika 1

Morpheus8 je najnoviji, ali i jedini uređaj na svijetu koji isporučuje multi-polarnu energiju radiofrekvencije na više slojeva kože i potkožnog masnog tkiva. Tehnologija kojom se koristi naziva se SARD (eng. Subdermal Adipose Remodeling Device), a omogućuje nam remodelirati lice i oblikovati tijelo na minimalno invazivan način s maksimalnim učinkom. Ovim se revolucionarnim uređajem vrlo uspješno mogu tretirati i lice i tijelo, a tretmani su prilagođeni svim tipovima kože, budući da ne stvaraju toplinska oštećenja dermisa pa se tako znatno smanjuje rizik nastanka postupalnih hiperpigmentacija, što je česta nuspojava nekih tehnika obnavljanja kože.

Slika 2

Dolazi s nekoliko vrsta nastavaka i dužina iglica pa se svaki tretman može prilagoditi pojedinom pacijentu koji će tako dobiti posve personaliziran pristup.

Morpheus8 FACE nastavak sastoji se od mikro iglica koje prodiru do dubine od 4 mm, a koristi se za cijelo lice i vrat - za tretiranje bora i pomlađivanje kože, uklanjanje ožiljaka od akni i poboljšanje općeg izgleda kože.

Morpheus8 zatezanje kože - before sl.1Prije
Morpheus8 zatezanje kože - after sl.1Poslije
Morpheus8 zatezanje kože - before sl.2Prije
Morpheus8 zatezanje kože - after sl.2Poslije
Prije
Poslije

Iako se Morpheusom mogu tretirati različiti dijelovi tijela kao i cijelo lice, fantastični se rezultati postižu na području vrata te u rješavanju problema podbratka. Iglicama duljine 1 i 2 mm potiče se intenzivna produkcija kolagena, a koriste se za poboljšanje kvalitete kože, uklanjanje bora i sužavanje pora. Iglice dužine 3 i 4 mm također djeluju na snažno poticanje kolagena, ali i zatezanje lica, dok iglice dužine 4 mm mogu djelovati na preoblikovanje masti i koriste se kod smanjivanja podbratka.

Kada je riječ o licu, Morpheus je, osim sjajnih rezultata kada je riječ o zatezanju kože, poboljšavanju njezine kvalitete u sužavanju pora, odličan i za tretiranje ožiljaka - kako onih kirurških, tako i ožiljaka od akni te uklanjanje podočnjaka.

Slika 4

Morphesu8 BODY nastavak za oblikovanje tijela omogućuje nam da iglice prodiru do ukupno 8 mm u kožu i potkožno masno tkivo te se osim za pomlađivanje i zatezanje kože tijela, koristi i kao uređaj za remodeliranje masnog tkiva te za rješavanje problematike celulita. Morpheus uspješno rješava i problem namreškane kože trbuha koja mnogim ženama stvara probleme nakon trudnoće, a osim toga, ovo je jedinstven tretman i za rješavanje strija, koje doista muče velik broj žena, ali i muškaraca. Svaki od nastavaka ima i dodatne vrhove s različitim konfiguracijama mikroiglica čime isporučuju klinički dokazanu RF energiju na više dubina tretmana (0,5 mm - 8 mm). Budući da ima sposobnost ciljanja tkiva uzastopno na tri razine, u intervalima od milisekunde, Morpheus8 omogućuje značajno smanjenje vremena liječenja, minimizira ozljede kože te povećava ujednačenost liječenja.

Kao i kod svih drugih tretmana pomlađivanja, većinu pacijenata zanima je li tretman bolan, kada se mogu vidjeti prvi rezultati te koliko će oni potrajati?

Slika 5

Tretman je znatno manje bolan od očekivanja. Čak i izuzetno senzitivni pacijenti podvrgavaju mu se uz lokalnu anesteziju i hlađenje tkiva, čak i kada je riječ o jakim frekvencijama i ozbiljnim dubinama, važno je naglasiti da ovaj tretman unatoč izvanrednoj učinkovitosti ima jako kratak period oporavka. Crvenilo kože koje se javlja uslijed tretmana, jako brzo nestaje, koža može biti lagano suha i na njoj mogu par dana biti vidljive malene točkice. Drugih, ozbiljnijih nuspojava doista nema i osoba već iste večeri nakon tretmana može posve normalno funkcionirati i nastaviti sa svojim aktivnostima. Ono što se svakako preporučuje pacijentima je da se tjedan dana uoči tretmana i tjedan dana nakon njega pričuvaju sunca i da nanose kremu za zaštitu od sunca s visokim SPF-om.

Ovaj se tretman može obavljati i u ovom periodu godine, dakle, pred ljeto, a za one pacijente koji ne mogu odoljeti sunčanju, bolje je odabrati jesenske termine.

Slika 6

Ako pričamo o rezultatima, oni su zbilja senzacionalni. Budući da je potrebno oko mjesec dana za stvaranje novog kolagena, u tom je periodu moguće vidjeti i prve rezultate, a sjajno djelovanje ovih tretmana bit će najbolje vidljivo u periodu od 3 do 6 mjeseci. Što se same trajnosti rezultata tiče, Morpheus je i u tome jedinstven - naime, njegov učinak može trajati čak od 3 do 5 godina.

Morpheus8 zatezanje kože - before sl.3Prije
Morpheus8 zatezanje kože - after sl.3Poslije
Morpheus8 zatezanje kože - before sl.4Prije
Morpheus8 zatezanje kože - after sl.4Poslije
Prije
Poslije

Morpheus8, ostvarenje je svih želja muškaraca i žena koji žele postići mladolik izgled, vitko i zategnuto tijelo i općenito - najbolju verziju sebe, ali bez odlaska u operacijsku salu, a u svijetu je trenutno ultimativni hit. Ne čudi ni činjenica da su ga njegova učinkovitost, fascinantni rezultati, njihova trajnost i kratko vrijeme oporavka učinili omiljenim tretmanom brojnih holivudskih zvijezda koje upravo njemu mogu zahvaliti svoj besprijekoran izgled.

Slika 8

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka