Ultherapy

Predstavljamo vam Ultherapy, neinvazivni tretman koji stimulira proizvodnju vlastitog kolagena i elastina u vašem licu i tijelu

Kolagen je prirodni protein koji koži daje mladolikost održavajući je čvrstom i zategnutom. Kako starimo, kolagen se razgrađuje i rezultat je gubitak snage i elastičnosti kože. Ali nema razloga za strah - Ultherapy je tu!

Ultherapy svjetski je priznata tehnologija koja stimulira proizvodnju vlastitog kolagena i elastina u vašem tijelu. Tretirati možemo obrve, liniju čeljusti, podbradak, vrat i dekolte, a od strane estetskih liječnika iz cijelog svijeta priznat je kao zlatni standard u nekirurškom podizanju i zatezanju kože.

Sigurnost ovog tretmana jamči više od 50 kliničkih studija, a trenutno se prodaje širom svijeta u više od 78 zemalja. U svijetu je Ultherapyjem provedeno preko 1,5 milijuna tretmana, a ultrazvučna energija primjenjuje se u području medicine više od 50 godina.

Ultherapy je nekirurški kozmetički tretman koji koristi vremenski testiranu ultrazvučnu tehnologiju za poticanje stvaranja novog kolagena duboko ispod površine kože. Tretman traje oko 30 do 90 minuta, ovisno o području koje se tretira.

Slika 1

To je također jedini postupak koji koristi ultrazvučno snimanje, što omogućuje pružatelju usluge vidjeti sve slojeve ciljanog tkiva tijekom tretmana i osigurati da se energija taloži točno tamo gdje će biti najkorisnija.

Budući da postupak potiče vlastitu proizvodnju kolagena, trajanje rezultata ovisi o pojedincu. Možda ćete primijetiti početno poboljšanje, ali konačni rezultati postižu se nakon dva do tri mjeseca, jer rast novog kolagena i elastina zamjenjuje staro tkivo na koje je tretman ciljao. Jedan Ultherapy tretman može kod nekih ljudi dati trajan učinak dulje od godinu dana.

Dok se energija ultrazvuka isporučuje, možete osjetiti da se male količine energije talože na precizne dubine, stimulirajući proces izgradnje kolagena. Razina udobnosti razlikuje se od osobe do osobe, ali osjećaj traje samo dok se isporučuje ultrazvučna energija.

Nakon zahvata možete odmah nastaviti s normalnim aktivnostima, što je važno naglasiti u današnjim, užurbanim vremenima.

Ultherapy je jedini neinvazivni postupak odobren od strane FDA koji podiže vrat, bradu i obrve te poboljšava linije i bore na dekolteu. Kroz ultrazvučno snimanje uz Ultherapy, energija se dostavlja točno na mjesto gdje će vam najviše koristiti—za rezultate prirodnog izgleda koji se s vremenom poboljšavaju.

Slika 2

Ultherapy pruža dokazane rezultate u jednom tretmanu za većinu pacijenata koji nisu spremni za kirurški lifting lica. Za razliku od lasera, radiofrekvencije, kirurgije i drugih tehnologija, Ultherapy zaobilazi površinu kože pomoću ultrazvučne energije s fokusiranim prikazom - da bi ciljala pravu količinu na pravoj dubini i pravoj temperaturi. Rezultat je brzi početak vlastite proizvodnje kolagena u vašem tijelu.

Dokazani rezultati Ultherapyja su jasni, pojavljuju se tijekom dva do tri mjeseca dok novi kolagen djeluje na podizanje kože na vratu, bradi i obrvama - kao i glatku kožu dekoltea. Rezultati se mogu poboljšati tijekom sljedeća tri do šest mjeseci, a mogu trajati godinu ili više.

Nakon čišćenja kože i identificiranja specifičnih područja koja treba tretirati, nanosi se gel i postavlja glatki aplikator za tretman na vašu kožu. Zatim se određuje najbolja lokacija za tretman putem Ultherapy ultrazvučne slike, kako bi ciljao područje(a) koje će vam najviše koristiti.

Tijekom tretmana osjetit ćete male količine energije koja se taloži ispod kože, što znači da je proces izgradnje kolagena pokrenut. Razina ugode može varirati od osobe do osobe, ali možete osjetiti osjećaj topline i/ili trnce dok se energija isporučuje.

Slika 3

Duljina tretmana ovisi o području koje se tretira i vašem individualnom planu liječenja. Tretiranje lica i vrata obično traje 60 - 90 minuta, dok tretman dekoltea traje oko 30 minuta.

Iza tretmana moguće je da koža reagira blagim crvenilom, ali ono bi se trebalo povući u roku od nekoliko sati. Neki pacijenti osjete lagano oticanje, trnce ili osjetljivost na dodir, ali oni su blagi i privremeni.

Starenje je normalan proces koji ne možemo zaustaviti, ali Ultherapy je jedan od učinkovitih načina za uvelike ga usporiti i to na neinvazivan način, bez posebnih priprema i bez vremena koje je potrebno za oporavak.

Obratite nam se s povjerenjem!

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka