Trajna epilacija dlaka (Cutera laser)

Trajna epilacija dlaka (Cutera Laser)

NOVO U PONUDI >> Bezbolno uklanjanje dlaka novom tehnologijom Alma Soprano Titanium lasera

Zahvaljujući Cutera Cool Glide laseru suvremeni muškarci i žene mogu početi smatrati neželjene dlačice lica i tijela dijelom prošlosti! Nema više bolnog čupanja dlačica voskom, odstranjivanja elektrolizom ili žiletima! Rješenje toga neugodnog problema je Cool Glide laser, prvak tehnologije 21. stoljeća. Zahvati su jednako uspješni i sigurni i za muškarce i za žene svih tipova kože, čak i za preplanule pacijente.

Na tržištu ima mnogo lasera i strojeva za trajnu epilaciju, a vi se zasigurno pitate zašto odabrati baš ovaj laser. Odgovor na to pitanje je jednostavan. Naš se laser prodaje samo medicinskim klinikama, jači je od drugih, manje boli i, ono najvažnije, najučinkovitiji je. Potrebna su samo 4-6 tretmana za odlične rezultate. S drugim laserima i IPL uređajima potrebno je 6-18 tretmana, ponekad i više.

Što je laserska epilacija?

CUTERA Nd:YAG laser je najbolji način uklanjanja neželjenih dlačica za sve tipove i boje kože. Jedinstven dizajn i duga valna duljina obećavaju efikasan, siguran i trajan rezultat.

Koje dijelove tijela tretiramo laserom?

Ovim laserom se mogu ukloniti dlake sa svih područja kože, uključujući lice, prsa, leđa, ruke i noge. Također se mogu tretirati i osjetljiva područja kao što su obrazi, područje oko bradavica dojki i bikini zona.

Je li tretman bolan?

Ne. Neki pacijenti ovaj tretman opisuju kao bockanje i štipanje.

Prije tretmana nije potrebna primjena lokalnog anestetika i lijekova protiv bolova, no neki pacijenti ih zahtijevaju prilikom tretmana osjetljivih područja kože.

Koliko je tretmana potrebno?

Broj tretmana ovisi o području tijela koje se tretira, debljini dlake i ciklusu dlake.

Laserska zraka djeluje na dlaku u aktivnoj fazi rasta. Budući da sve dlake nisu istovremeno u aktivnoj fazi, nego je prolaze u različitim vremenskim razdobljima, razumljivo je da će biti potrebno nekoliko tretmana kako bi učinak bio zadovoljavajući.

Što se događa nakon tretmana?

Neposredno nakon tretmana može se pojaviti kratkotrajno crvenilo i blaga oteklina. U periodu od 3 do 7 dana nakon tretmana vidjet ćete što znači redukcija dlakavosti.

Između tretmana se ne preporučuje depilacija voskom, depilacijskim kremama niti aparatima za čupanje dlaka.

Postoje li ograničenja tjelesne aktivnosti?

Ne. Možete odmah nastaviti uobičajene dnevne aktivnosti.

Preporučuje se upotreba lokalnih pripravaka za zaštitu od sunca, ako je tretirana koža direktno izložena suncu.

Koje su popratne pojave nakon tretmana?

Crvenilo i oteklina se najčešće opisuju, no nestaju nekoliko sati nakon tretmana.

U rijetkom slučajevima mogu nastati mjehuri.

Kako usporediti lasersku epilaciju s drugim metodama uklanjanja dlaka?

Brijanje, depilacija voskom i kremama te mehaničko čupanje su druge metode uklanjanja dlaka. Laserskom epilacijom neželjene se dlačice trajno uklanjaju.

Može li se usporediti laserska i elektroepilacija?

Ne. Elektroepilacija je spor i bolan proces kojim se primjenom igle i električne struje tretira svaka dlaka pojedinačno. Elektroepilacija zahtijeva dugogodišnji tretman u određenim intervalima. Laserom se istovremeno djeluje na stotine folikula dlaka u vremenu od nekoliko sekundi.

Zašto dati prednost laserskom otklanjanju dlaka nad ostalim metodama?

Koristeći najnoviju tehnologiju uklanjanja dlaka CUTERA Nd:YAG laserom mogu se tretirati veća područja kože, bez ograničenja vezanih uz stare tehnologije.

Duga valna duljina sigurna je i efikasna za pacijente svijetle i tamne boje kože, kao i za one preplanule kože. Istovremeno hlađenje tijekom tretmana povećava ugodu i umanjuje reakciju kože koja se često vidi u tretmanima s drugim laserima.

NOVO U PONUDI >> Bezbolno uklanjanje dlaka novom tehnologijom Fast Diode

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka