Neželjena tetovaža

Neželjena tetovaža

Tetovaža zbog čijeg postojanja neka osoba žali prilično je uobičajena. Neželjene tetovaže mogu se ukloniti laserskim tretmanima.

Tetovaža se unosi iglom koja probija kožu i umeće tintu u dermu (drugi sloj kože) koji se nalazi neposredno ispod epiderme. Tetoviranje je proces čiji učinak šteti koži i tijelo na njega reagira šaljući bijela krvna zrnca pokušavajući apsorbirati unesene vanjske tvari i unijeti ih u krvotok. Međutim, pigment tinte previše je krupan da bi ga bijela krvna zrnca apsorbirala.

Ako tinta prođe preduboko u kožu, tetovaža može ispasti mutna. Izbljeđivanje tetovaže također se može dogoditi, a tetovirana se slika može i iskriviti, kad se oblik tijela osobe promijeni.

Neželjene tetovaže mogu se tretirati laserom koji ih razgrađuje svjetlosnim snopom visoke energije. Laserska svjetlost razbija elemente u tinti i ostaci se odnose putem unutarnjeg sustava izbacivanja otpadnih tvari iz tijela.

Za neželjene tetovaže pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka