Miteseri i komedoni

Miteseri i komedoni

Kako se riješiti prištića? - pitanje je koje muči većinu tinejdžera i njihovih roditelja, ali i ljude u svim dobnim skupinama. Također mnogi se pitaju i što ako nastanu ožiljci od prištića?

Crni i bijeli prištići - slični, a različiti.

Miteseri su simptom akni kod kojih pore kože budu blokirane voštanom tvari zvanom sebum. Sebum ili loj pomaže štititi kožu i održavati ju hidratiranom. Međutim, kada je količina sebuma pretjerana, on pomiješan s mrtvim stanicama kože blokira pore, gdje oksidira i od toga pocrni. Svjetlost koja se reflektira s njegovog vrška može također prištić učiniti nevjerojatno tamnim.

Crni i bijeli prištići vrlo su slični; jedina je razlika što je folikul dlake kod bijelih prištića zatvoren, a kod crnih otvoren.

Crni prištići zapanjujuće su uobičajeni kod tinejdžera, no iskuse ih osobe svih životnih dobi. Najčešće se nalaze na strani nosa, na čelu i bradi, no zna ih biti i na ušima, ramenima i leđima.

Kako se riješiti prištića?

Kombinacija tretmana i krema za akne, mitesere i prištiće najefikasnije djeluje na uklanjanje prištića i posljedica.

Nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka