Frakcijski laser (Pearl Fractional)

Frakcijski laser (Pearl Fractional)

Što je Pearl Fracional tretman?

Pearl Fractional je najnoviji frakcijski laser usavršen kako bi samo jednim tretmanom oporavio kožu oštećenu suncem te vratio izgubljeni volumen i svježinu lica. Pearl Fractional je zaista najbolji spoj odličnih rezultata i brzine oporavka.

Pacijenti primjećuju poboljšanje nakon tretiranja smeđih/staračkih mrlja, oštećenja uzrokovanih suncem, kao i opće poboljšanje tona i teksture kože. Nakon tretmana imaju značajno blistaviji i glađi ten.

Frakcijski laser, 2021, sl. 1 - prijePrije
Frakcijski laser, 2021, sl. 1 - poslijePoslije
Frakcijski laser, 2021, sl. 2 - prijePrije
Frakcijski laser, 2021, sl. 2 - poslijePoslije
Frakcijski laser, 2021, sl. 3 - prijePrije
Frakcijski laser, 2021, sl. 3 - poslijePoslije
Frakcijski laser, 2021, sl. 4 - prijePrije
Frakcijski laser, 2021, sl. 4 - poslijePoslije
Prije
Poslije

Što znači "frakcijski laser"? Na koji način djeluje?

U tretmanu frakcijskim laserom, laserski snop svjetla djeluje na kožu kroz šablonu sa sitnim točkicama. Pearl Fractional laser šalje impulse svjetla koje ostavljaju sitne rupice u koži. Izazvana oštećenja ispod površine kože se izbacuju na površinu dok se prirodnim putem stvara novo vezivno tkivo, pri čemu površina kože, kao i okolna koža, ostaje neoštećena.

Ovim se tretmanom skraćuje vrijeme oporavka i stimulira organski način zacjeljivanja te stvaranja novog kolagena duboko ispod površine kože. Novonastali kolagen se gomila ispod površine kože i posljedično briše nesavršenosti i oštećenja od sunca.

  • sitne rupice aktiviraju brzi oporavak i omogućavaju neškodljiv i siguran tretman
  • duboko prodiranje omogućava rezultate već nakon jednog tretmana
  • kontroliranom regulacijom snage lasera postiže se optimalan rezultat i osjećaj ugode kod pacijenta
Frakcijski laser, 2021, sl. 5 - prijePrije
Frakcijski laser, 2021, sl. 5 - poslijePoslije
Frakcijski laser, 2021, sl. 6 - prijePrije
Frakcijski laser, 2021, sl. 6 - poslijePoslije
Prije
Poslije

Koliko se tretmana preporučuje?

Mnogi pacijenti primjećuju značajno poboljšanje nakon samo jednog tretmana.

Koga tretirati Pearl Fractional laserom?

Ovaj tretman namijenjen je pacijentima svijetle i tamne puti, pacijentima s neujednačenom kožom s oštećenjima, uzrokovanih suncem ili starenjem kože. Koristan je i pacijentima sa starijom kožom koja je s vremenom izgubila volumen, kao i pacijentima s tvrdom kožom i dubokim borama.

Koje dijelove lica tretirati Pearl Fractional laserom?

Pearl Fractional laserom se tretira čitavo lice, a iznimno je učinkovit u tretiranju osjetljive kože oko očiju i usta. Ta osjetljiva područja često otkrivaju prve znakove starenja i nerijetko su najzahtjevnija područja za uspješan rezultat.

Frakcijski laser - prije 1Prije
Frakcijski laser - poslije 1Poslije
Frakcijski laser - prije 2Prije
Frakcijski laser - poslije 2Poslije
Prije
Poslije

Što osjećamo tijekom tretmana?

Pacijenti ovaj tretman najčešće doživljavaju kao niz kratkih, vrućih, sitnih uboda. Neposredno prije tretmana primjenjuje se lokalni anestetik u kremi čime se ublažuje osjećaj neugode. Prema potrebi liječnik može pojačati učinak kreme uz kombinaciju drugih anestetika. Ovisno o potrebi može se injektirati lokalna anestezija.

Kada su vidljivi rezultati? Kada je moguće staviti šminku?

U pravilu pacijenti primjećuju rezultate tjedan dana nakon tretmana, optimalan rezultat postat će vidljiv za 3-5 mjeseci nakon zahvata. Pacijenti mogu početi koristiti šminku 5 dana nakon tretmana.

Frakcijski laser - prije 3Prije
Frakcijski laser - poslije 3Poslije
Frakcijski laser - prije 4Prije
Frakcijski laser - poslije 4Poslije
Prije
Poslije

Postoje li ograničenja tjelesne aktivnosti nakon tretmana?

Neposredno nakon tretmana koža izgleda kao da ste izgorjeli na suncu pa je moguća blaga natečenost. Pacijenti u pravilu ne navode osjećaj boli ili neugode nakon tretmana. Tijekom oporavka, pacijentima se preporučuje koristiti lokalne preparate za njegu kože u trajanju od 4-5 dana. Preporučljivo je izbjegavati pretjerano izlaganje suncu i nositi odgovarajuću zaštitu.

Može li se Pearl Fractional kombinirati s drugim tretmanima?

Mnogi pacijenti kombiniraju Pearl Fractional s već postojećim kozmetičkim terapijama, koje uključuju naše klasične tretmane poput aplikacija botoxa i filera. Pacijenti također smatraju da je Pearl Fractional kompatibilan s tretmanima Laser Genesis i Limelight. Više informacija o kombiniranju tretmana dobit ćete u našoj poliklinici.

Frakcijski laser - prije 5Prije
Frakcijski laser - poslije 5Poslije
Frakcijski laser - prije 6Prije
Nekirurški Facelifting - poslije 6Poslije
Prije
Poslije

Koja je razlika između Pearl Fractionala i ostalih tretmana frakcijskim laserom?

Jedinstvena valna duljina Pearl Fractional lasera omogućava siguran i učinkovit tretman koji briše znakove starenja. Ova metoda samo jednim tretmanom i uz samo tjedan dana oporavka daje iznimno uspješne rezultate. Pearl Fractional postiže znatno bolje rezultate od ostalih frakcijskih lasera u Hrvatskoj i diljem svijeta, budući da postiže rezultate u jednom tretmanu dok ostalim frakcijskim laserima u pravilu treba puno više tretmana. Nuspojave ostalih frakcijskih lasera su puno drastičnije i oporavak traje znatno duže.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka