Mezoterapija lica i dekoltea

Mezoterapija lica i dekoltea

Ako tražite tretman u estetskoj medicini koji je bezbolan i prirodan, nema nuspojava i nije rizičan, onda je to nedvojbeno mezoterapija.

Naziv potječe od dviju grčkih riječi: mesos, "srednji" i therapeia - "medicinski liječiti". U ovom slučaju "mezo" se odnosi na mezoderm, tj. tkivo ispod kože.

Mezoterapija je minimalno invazivna metoda kojom tankim iglicama injektiramo različite sastojke u kožu, u malim količinama, ali na mnogo mjesta. Glavni sastojak koji se injektira je neumrežena hijaluronska kiselina ili organski silicij, ali dodaju se i vitamin C i drugi vitamini, različite aminokiseline, flavonoidi, biljni ekstrakti i prema potrebi drugo. Ti su sastojci važni za biorevitalizaciju, hidrataciju kože, regeneraciju stanica i pojačano stvaranju kolagena. Koži se vraća tonus, vlaga i sjaj, a pritom mimika i izražaj lica ostaju očuvani.

Za optimalan učinak, potrebno je učiniti 3-6 tretmana. Prije tretmana poželjno je napraviti blagi površinski piling da bi se uklonile odumrle stanice kože. Tretman je brz i relativno bezbolan jer se koriste tanke iglice i prije tretmana na kožu se nanese krema za anesteziju. Rezultati na koži su prirodni.

Usto, taj se tretman može odlično kombinirati s tzv. micro-needling metodom.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka