Okruglo lice

Okruglo lice

Okruglo lice karakterizira široki rub kose i punoća ispod ličnih kostiju. Ljudi s okruglim licem često također imaju slabu definiciju obraza i brade.

Oblik lica najčešće je naslijeđena osobina. Međutim, razlog za okruglo lice može biti i porast tjelesne težine u kojemu je dodatno masno tkivo nakupljeno na stranama lica. Tzv. mjesečevo lice stanje je koje povezujemo s pretilošću, no može biti povezano i s Cushingovim sindromom ili s tretmanom steroidima.

Za okruglo lice nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka