Melazma

Melazma

Melazma, poznata još i kao kloasma, stanje je kože obilježeno smeđim mrljama na licu, prvenstveno na obrazima, nosu, čelu i bradi.

Melazma je stanje koje nalazimo kod osoba bilo koje rase, životne dobi ili spola. Ipak, najčešća je kod žena, osobito onih s tamnijim tenom koje se često izlažu suncu. Poznato je da se melazma ublažava u zimsko vrijeme, a zatim se ponovno pokaže kada se koža podvrgne UV zrakama.

Postoje mnogi čimbenici koji pridonose pojavi melasme. To je stanje koje može biti nasljedno, a do njega mogu dovesti i određeni lijekovi i kozmetika, kao i trudnoća.

Najuobičajeniji su načini izbjegavanja melazme izbjegavanje veće i češće izloženosti suncu, te upotreba kreme za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom.

Za melazmu pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka