ONDA - oblikovanje tijela

ONDA - čudesno oblikovanje tijela inovativnom tehnologijom

Koliko god se trudili paziti na prehranu i vježbati, na bedrima imate vidljivu 'narančinu koru' i masne naslage. Izgled vaše kože na površini uzrokuje tkivo ispod površine koje treba tretirati. Rješenje se zove - ONDA. Revolucionarni uređaj koji jedinstvenom tehnologijom ciljano tretira celulit i masne naslage te zateže kožu.

Zovu ga i 'čudesan tretman'

ONDA je inovativan i jedinstven tretman mikrovalovima, takozvanim Coolwaves, koji djeluje na masno tkivo i celulit te zateže kožu. Tretman je blag, bezopasan i vrlo učinkovit na ciljanim područjima. ONDA se naziva i čudesnim tretmanom za oblikovanje tijela, a značajni rezultati se vide i nakon samo tri-četiri zahvata.

Što je ONDA tretman?

ONDA je tretman koji uklanja vidljive nesavršenosti na koži uzrokovane mastima i celulitom djelujući mikrovalovima koji prodiru kroz kožu duboko u tkivo. Energija mikrovalova usmjerena je pod kožu te učinkovito uklanja masti i smanjuje celulit. Tretman potiče i nastanak novog kolagena te tako zateže kožu.

Slika uređaj 2

Kako ONDA funkcionira?

Tretman otpušta energiju mikrovalova samo određene frekvencije (2,45 GHz) tako da djeluje učinkovito ispod kože i pri tome ne oštećuje kožu te ne dolazi do pregrijavanja na površini. ONDA djeluje dubinski na tkivo i područja gdje se nalaze masne stanice. Smanjenjem masti i celulita ispod kože, koža na površini postaje glatka i zategnuta.

Kakve su nuspojave tretmana?

Koristeći samo određenu frekvenciju ne dolazi do pregrijavanja niti oštećenja površinskih slojeva kože. Tretman se provodi posebnim nastavcima koji imaju sustav za hlađenje kože kako bi zahvat bio što ugodniji. Prije tretmana koža se maže zaštitnim slojem, a sami tretman je kao ugodna masaža. Aplikatori uređaja imaju i vidljive svjetlosne indikatore koji upozoravaju kada tretman ne obuhvaća masno tkivo te time povećavaju učinkovitost zahvata.

Oblikovanje tijela, prije, sl. 1Prije
Oblikovanje tijela, poslije, sl. 1Poslije
Oblikovanje tijela, prije, sl. 2Prije
Oblikovanje tijela, poslije, sl. 2Poslije
Prije
Poslije

Na kojim dijelovima tijela ONDA uklanja masne naslage i celulit?

Zahvat ONDA mikrovalovima djeluje na ciljana područja. U dogovoru sa stručnim i educiranim osobljem Poliklinike Milojević možete tretirati trbuh, bedra, bokove, ruke, odnosno nadlaktice npr. liniju oko grudnjaka kako bi nestali 'jastučići' ispod pazuha.

Koliko traje tretman i kakvi su rezultati?

Ugodan tretman traje 20-30 minuta, a već nakon prvog zahvata vidljivi su rezultati. Za takozvane 'čudesne rezultate' po kojima je ONDA poznata, ovisno o stanju i građi osobe, potrebna su jedan do četiri tretmana.

Oblikovanje tijela, prije, sl. 3Prije
Oblikovanje tijela, poslije, sl. 3Poslije
Oblikovanje tijela, prije, sl. 1Prije
Oblikovanje tijela, poslije, sl. 1Poslije
Oblikovanje tijela, prije, sl. 2Prije
Oblikovanje tijela, poslije, sl. 2Poslije
Oblikovanje tijela, prije, sl. 4Prije
Oblikovanje tijela, poslije, sl. 4Poslije
Prije
Poslije

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka