Anti Ageing

Anti-Age tretmani

Kako nam tijelo stari, tako usporava proizvodnja prirodnih bjelančevina i drugih spojeva. Posljedica toga razvoj je simptoma kao što su manje i veće bore na licu, debljanje, umor i smanjena kvaliteta kože. Uz to, godine stresa i izloženosti vremenskim i drugim uvjetima u okolišu čine ljudsko tijelo sve ranjivijim.

Sa starenjem se gubi i mladenački izgled, što ljudima može ozbiljno ugroziti samopouzdanje. Međutim, zahvaljujući najnovijim kozmetičkim tretmanima, sada je moguće ukloniti i liječiti simptome starije dobi, što vam daje mlađi izgled i osjećaj veće vitalnosti.

Mi nudimo kompletan niz postupaka protiv starenja. On obuhvaća tretmane kao što su botox, koji izravnava sitne bore, dermalni fileri za krupnije bore, zatim piling lica, te podizanje i učvršćivanje kože za sveukupno pomlađeni izgled.

U sklopu Anti-Age programa pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka