Tretmani injekcijama

Tretmani injekcijama

Kako starimo, a lica su nam godinama izložena grubim vremenskim uvjetima i toksinima iz okoliša, tako nestaje i mladenački izgled naše kože. S godinama se pojavljuju sitne i krupnije bore, usne se stanjuju, a ostane i pokoji ožiljak.

U Poliklinici Milojević nudimo niz različitih tretmana sastojcima koji se unose injekcijama, a koji vam omogućuju da svoj izgled poboljšate bez podvrgavanja estetskoj kirurgiji.

Dermalni fileri uspijevaju popuniti finije i dublje bore kako biste postigli mlađi izgled, a mogu vratiti i volumen i definiciju usnicama bez ikakve operacije. Ovi jednostavni postupci smanjuju vrijeme oporavka povezano s većim tretmanima, a još uvijek vam daju impresivne rezultate.

U sklopu programa tretmana injekcijama pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka