Uklanjanje crvenila lica (Rozacea)

Uklanjanje crvenila u licu (Rozacea)

U nizu odličnih primjena lasera Genesis može se dodati i vrlo učinkovito uklanjanje crvenila u licu (rosacea) što je veliki fizički i psihički problem za mnoge muškarce i žene.

Mnogi medicinski radovi potvrđuju da i svemogući botox može ukloniti taj veliki problem, ali svakako laser Genesis to čini najbolje, te postiže fantastične rezultate bez nuspojava.

Tretman koji traje 45 do 60 minuta, ugodan je, a treba ga ponoviti 3-6 puta u razmaku od 2 tjedna za najbolje rezultate.

Uklanjanje crvenila lica - prije 1Prije
Uklanjanje crvenila lica - poslije 1Poslije
Prije
Poslije

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka