Nekirurški tretmani

Nekirurški tretmani

Razumijemo da svatko nema vremena ni novca, a niti sklonosti da se podvrgne operaciji kako bi popravio nepravilnosti i poboljšao svoj izgled. Kirurgija može postati skup proces, a s mnogim je postupcima povezano dugotrajno vrijeme oporavka.

Srećom, postoje brojne nekirurške opcije koje mogu pružiti zadivljujuće rezultate. Mi nudimo izbor neinvazivnih tretmana, ovisno o potrebama pacijenta.

Onima koji žele poboljšati detalje na svom licu ili glede procesa starenja vratiti sat unatrag nudimo nekirurško oblikovanje i pojačanje obraza, uklanjanje vrećica ispod očiju, zatezanje lica i oblikovanje nosa.

Poliklinika Milojević također nudi lasersko uklanjanje kapilara za uklanjanje kapilara na licu i tijelu.. Ovaj tretman muškarcima i ženama nudi mogućnost da se bezbolno oslobode nelijepih vidljivih žilica na licu i nogama, koristeći najnapredniju tehnologiju na ovom polju.

Naši vam stručnjaci također mogu pružiti prirodni tretman botoxom. S tim tretmanom, jednim od najpopularnijih izbora u borbi protiv znakova starenja, sitne i krupnije bore mogu postati stvar prošlosti.

U programu nekirurških postupaka pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka