Dr Sabrina

Inovativna beauty liniju za okoloočno područje "Dr Sabrina" ekskluzivno u Poliklinici Milojević

Problem tamnih krugova ili oteklina ispod očiju, kao i podočnjaka, a onda i potraga za odgovarajućom strategijom kako ih se riješiti može biti pravi izazov. Naime, koža ispod očiju vrlo je tanka i u usporedbi s drugim predjelima lica gotovo joj u potpunosti nedostaje zaštitno tkivo. Naravno i dob je jedan od čimbenika za nastanak podočnjaka jer s godinama osjetljiva koža oko očiju postaje još tanja, a žile sve vidljivije.

Za nastanak podočnjaka postoje i brojni drugi razlozi kao što su prekomjerna konzumacija kave ili alkohola, nezdrava prehrana, pušenje i nedovoljno sna. Oni mogu potaknuti da se smanjuje razina kisika u krvi što dovodi do toga da krv potamni i još jače prozire kroz tanku kožu. Međutim, tamni podočnjaci mogu biti i genetski uvjetovani ili nastati zbog nedostatka određenih hranjivih tvari.

Odgovor na problem s kojim se susreće velik broj žena, ali muškaraca donosi nam nagrađivana londonska plastična i okuloplastična kirurginja te estetska liječnica dr. Sabrina Shah-Desai koja je predstavila svoju inovativnu beauty liniju za okoloočno područje Dr Sabrina, a koji se zahvaljujući Poliklinici Milojević odsad mogu nabaviti i u Hrvatskoj.

Slika 1

Budući da je indijskog porijekla, za dr. Shah-Desai izazov oko ublažavanja tamnih krugova oko očiju dugi niz godina bio je još veći. Od rane mladosti suočavala se s navedenim problemom, a nakon što je u svojim četrdesetima pronašla formulaciju koja je u samo osam tjedana primjene smanjila njene tamne podočnjake i uklonila umoran izgled, odlučila sam je taj proizvod ponuditi tržištu.

Tako je nastao "Dr Sabrina brend" odnosno linija proizvoda koja se sastoji od trostruko aktivnih liposomalnih seruma Perfect 360 Eye Illuminate i Perfect 360 Eye Protect, koji štite područje oko očiju od štetnih faktora iz okoliša poput UVA, UVB i plavog svjetla.

Dok konvencionalni kozmetički proizvodi ne mogu nadomjestiti izgubljeni volumen ispod očiju uzrokovan gubitkom mekih tkiva, linija Dr Sabrina sadrži spomenuti serum na bazi trostruko aktivne liposomalne formulacije, dizajnirane za reduciranje hiperpigmentacije i hidrataciju kože kapaka, djelujući na korijen uzroka nastanka tamnih kolutova.

Perfect 360 Eye Illuminate moćan je korektor za tamne podočnjake u formi seruma. Klinički je učinkovit u tretiranju ključnih uzroka tamnjenja kože na kapcima. Zasniva se na patentiranoj KIARA molekuli, laganoj formulaciji visokoučinkovitih aktivnih sastojaka, vitamina, peptida, adaptogena, probiotika i prirodno prisutnih sastojaka. Molekula djeluje tako što inhibira proizvodnju tirozinaze, enzima za poticanje pigmentacije, sinergijom sedam aktivnih sastojaka s antioksidativnim i hranjivim svojstvima za optimalnu obnovu kože. Učinak je da je područje oko očiju osvjetljenije, hidriranije, punije, čvršće, glatkije, uz trenutačno svježiji izgled osjetljivog područja.

Slika 2

Perfect 360 Eye Protect pak štiti osjetljivu kožu oko očiju od štetnog utjecaja sunca i onečišćivača iz okoliša koji pridonose hiperpigmentaciji i inflamaciji. Moćna SPF formulacija djeluje kao fizička zaštita, a da pritom ne ostavlja bijeli trag. Ima antioksidativna svojstva koja nadilaze tradicionalni SPF, štiteći dodatno od štetnih utjecaja iz okoliša, kao i od oštećenja stanica pod utjecajem UVA, UVB, infracrvene i plave radijacije. Ugodan je i lagan za nanošenje, prikladan za sve tipove kože.

Dr Sabrina proizvode možete ekskluzivno kupiti u zagrebačkoj Poliklinici Milojević.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka