Madeži

Madeži

Madeži su uobičajeni tip izrasline na koži koji se pojavljuje na gotovo svakome. Obično se pojave kao male smeđe mrlje tijekom djetinjstva i adolescencije, a mogu izblijediti, pa i nestati s odrastanjem.

Madeži su uzrokovani skupinama pigmentiranih stanica koje nazivamo melanociti i općenito su bezopasni. U rijetkim slučajevima mogu postati kancerogeni, pa ih je važno pratiti kako bi se otkrili rani znakovi malignog melanoma.

Obično se madež formira kao smeđa točka, no može biti u rasponu različitih boja, oblika i veličina. Hormonalne promjene u adolescenciji i trudnoći mogu također uzrokovati da madeži postanu veći, tamniji i brojniji.

Neki madeži mogu postati veliki i neugodni i ljudi se tada često odlučuju ukloniti ih.

Za madeže pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka