Tretmani za muškarce

Mi znamo da muškarci mogu biti jednako zabrinuti zbog svog izgleda kao i žene, te da je u današnje doba pritisak na muškarce da dobro izgledaju sve veći. Sve se veći broj muškaraca danas odlučuje za kozmetičke tretmane koji poboljšavaju izgled i pojačavaju samopouzdanje.

Nekima od njih to može uključivati borbu protiv znakova starenja uklanjanjem bora, uklanjanjem neželjenih dlaka ili čak pojačanjem određenih značajki. Drugi se možda više žele usmjeriti na medicinska pitanja, kao što je pretjerano znojenje.

U Poliklinici Milojević nudimo vam niz kozmetičkih tretmana koji odgovaraju muškarcima. Naši stručni liječnici imaju veliko iskustvo u rješavanju značajki s kojima možda niste najsretniji i pomažu vam u poboljšanju tjelesnog izgleda.

U sklopu programa tretmana za muškarce pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka