Skinbooster hijaluron za pomlađivanje kože ruku, vrata i dekoltea

Pomlađivanje ruku, vrata i dekoltea

Premda se jako trudimo izgledati mladoliko, prave godine otkrivaju ruke koje gube volumen, ruke s izraženim žilama i sve većim staračkim pjegama. Ni potpuni anti-aging tretman lica i tijela ne može sakriti znakove starenja ruku.

Ubrizgavanjem Restylane Vitala (što je takoreći mezoterapija uporabom dermalnih filera s jako malim česticama) vraćamo rukama volumen, skrivamo žile i vraćamo koži ruku elasticitet.

Tretmani su brzi i bezbolni, te bez nuspojava. Ovi "skinboosteri" se injektiraju kroz tanke igle, i ponekad kroz posebni mezo-pištolj. Ovo je prava medicisnka mezoterapija.

Tri tretmana sa razmacima od 2 tjedna između svakog tretmana su potrebna. Ove injekcije potiču rast vašeg prirodnog kolagena u ovim regijama, i rezultati rejuvenacije su fantastični.

Pomlađivanje ruku, vrata i dekoltea - prije 1Prije
Pomlađivanje ruku, vrata i dekoltea - poslije 1Poslije
Pomlađivanje ruku, vrata i dekoltea - prije 2Prije
Pomlađivanje ruku, vrata i dekoltea - poslije 2Poslije
Prije
Poslije

Iste rezultate ovom metodom postižemo na dekolteu. Nakon kure tretmana sa ovim "Skinboosterima" bore na poprsju i između grudi nestaju, koža je više elastična, a one dosadne "jutarnje bore" se više ne pojavljuju.

Kako bismo doveli anti-aging ruku i dekoltea do savršenstva, staračke pjege nepovratno uklanjamo Limelight laserom iz našega laserskog centra.

Pomoću botoxa, Restylane Vitala i lasera Genesis možemo vrlo učinkovito još i zategnuti i pomladiti ova područja te tako ukloniti očite znakove starenja.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka