Plosnati nos

Plosnati nos

Plosnatosti nosa uzrok je obično nizak nosni most, koštano područje na vrhu nosa. Stupanj spljoštenosti može varirati ovisno o osobi, ali nizak nazalni most znači da ovo područje nije izbočeno kao kod većine ljudi. Takav nos može na svom vrhu biti i izbočen pa ga nekad nazivaju, odnosno zamjenjuju za prćasti nos.

Plosnati nos često je nasljedan, no nizak nosni most može također biti uzrokovan infektivnom bolesti ili genetskim poremećajem pri rođenju. U tom se slučaju obično tretira ubrzo po porodu, a nosni most može, ali ne mora, razviti svoj normalan izgled tijekom vremena. Stanje obično ne utječe na disanje na bilo koji način, no neki se ljudi odlučuju mijenjati svoj plosnati nos iz kozmetičkih razloga.

Poliklinika Milojević vodeća je klinika za preoblikovanje plosnatog nosa u Ujedinjenom Kraljevstvu, s najvećim iskustvom u izvođenju svog vlastitog "wow-tretmana" oblikovanja nosa pomoću dermalnih punila. Časopis Tatler nas već dugi niz godina prepoznaje kao vodeću kliniku za ovaj postupak na prestižnom popisu najboljih estetskih liječnika.

Za plosnati nos nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka