Istaknute desni

Istaknute desni

Razlog za osmijeh pri kojemu osoba istaknuto pokazuje i desni obično je neproporcionalni odnos veličine zubi i desni. Ponekad su zubi premali ili su desni previše istaknute, pa zubi ne dolaze do izražaja.

Lijep izgled osmijeha stvar je osobne percepcije. Ipak, općenito se smatra da su desni istaknute ako ih se pri osmijehu vidi četiri milimetra ili više od ruba usana.

Gornja čeljust i gornja usna također igraju ulogu u isticanju desni, a često je riječ o kombinaciji faktora koja sveukupno dovodi do osmijeha s istaknutim desnima. Među tim je faktorima veličina i oblik zubiju, stupanj pomicanja gornje usne, površina izloženih desni i položaj gornje čeljusti i zuba u odnosu na lubanju.

Za istaknute desni pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka