Longevity konzultacije

Longevity konzultacije - za dug i zdrav život

Poliklinika Milojević, jedna je od prvih estetskih klinika u Europi koja nudi personalizirane konzultacije u okviru anti aging ili longevity medicine, najnovije grane estetske medicine, koja klijentima nije još poznata u dovoljnoj mjeri, a područje je koje se razvija strelovitom brzinom. Cilj navedenih konzultacija je pomoći pacijentima da produže svoj životni vijek, ali u dobrom zdravlju, s energijom, vitalnošću, snagom i mentalnom oštrinom. Naravno, sve to prati i lijep izgled.

Slika

Najnovija znanstvena istraživanja indiciraju da ćemo uskoro u prosjeku živjeti čak i do 120 godina pa i duže, i to koristeći se metodama longevity medicine. Ipak, produljiti ljudski vijek ili kako se to sada popularno zove Lifespan nije samo po sebi svrha longevity medicine. Svrha je optimizirati i produljiti svoj Healthspan, u prijevodu, godine tijekom kojih ćemo biti zdravi i snažni, pa u krajnjoj liniji i samostalni.

Brojne studije na prestižnim sveučilištima, primjerice na Harvardu ili Oxfordu indiciraju da ćemo kroz nekoliko godina imati cjepivo na bazi matičnih stanica, putem kojeg ćemo pri svakom cijepljenju zaustavljati starenje na cca 10 godina. To je zasad budućnost, ali mnogi renomirani znanstvenici uvjereni su da će tada više neće biti gornje granice do kada možemo živjeti.

Ipak znanstvenici kao Tim Spector, Steven Horvath i David Sinclair (mnogi od kojih su predavači na TAMC kongresu koji svake godine organizira Poliklinika Milojević), putem brojnih znanstvenih istraživanja dokazuju da je longevity medicina sadašnjost. Danas, ne samo da možemo značajno produljiti ljudski vijek vrlo malim promjenama u životnim navikama i odlukama, već pomoću regulirane ishrane i propisane suplementacije, možemo smanjiti svoju biološku dob.

Kada pričamo o dobi čovjeka, poznajemo biološku i kronološku. Poznato je da se biološka dob ne podudara nužno s kronološkom dobi pojedinca. Razlika je uzrokovana usporenim, odnosno ubrzanim starenjem. Zbog te činjenice biološka dob predstavlja bolji indikator općeg zdravstvenog stanja i procesa starenja od kronološke dobi. Kronološka dob i rođendani danas se smatraju zastarjelim pojmovima, a ono čime se trebamo voditi je - biološki sat. Putem GlycanAge testa za biološku dob (pročitajte sve detalje o GlycanAge testu na ovom linku) u Poliklinici Milojević možemo vrlo egzaktno determinirati koliko ste uistinu stari, biološkim putem mjerenja upala na mnogim glikanima u vašoj krvnoj analizi. GlycanAge jednostavan je i siguran pin-prick test koji zahtijeva samo četiri kapi krvi, a uz pažljivo pridržavanje uputa ne predstavlja nikakvu opasnost za klijenta.

Par tjedana nakon testiranja, vidimo se na vašoj drugoj konzultaciji na kojoj ćemo detaljno proći rezultate vašeg GlycanAge testa za biološku dob, otkriti vam vašu stvarnu biološku dob, i dati konkretne savjete kako pomoći da produljimo vaš Lifespan i Healthspan. Ako je vaša biološka dob na primjer i do 20 godina viša od kronološke, nema razloga za brigu, jer ćete nakon implementacije naših savjeta ubrzo vidjeti rezultate, vaša biološka dob će se smanjivati, što vam posljedično jamči duži i zdraviji život.

Slika 2

Konzultacije uključuju:

  1. Lifestyle savjete vezane uz dijetu i suplementaciju vaše ishrane uz pomoć WelleCo proizvoda koje prodajemo u Poliklinici Milojević. Za crijeva kažu da su drugi mozak u našem tijelu, a važnost mikrobioma je iznimna. Specifične promjene u vašoj ishrani vrlo brzo će smanjiti vašu biološku dob.
  2. Savjete vezane uz tjelesnu težinu, fizičku aktivnost, ali i tretmane revolucionarnim CoolSculpting i Emsculpt Neo uređajima. Dokazano je da smanjivanjem prekomjerne tjelesne mase uz pomoć navedenih uređaja, produljujemo životni vijek.
  3. Detaljna diskusija i savjeti oko odabira svjetski poznatih suplemenata koji pomažu kod produljenja ljudskog vijeka. Pritom mislimo na TIME + proizvod (koji prodajemo i o kojem možete više pročitati na ovom linku). Uzimajući 6 tableta dnevno, boostamo NAD+ u našem tijelu, a sva svjetska znanstvena istraživanja pokazuju najveću korelaciju između starenja i pada NAD+ molekule s godinama u smislu da se upravo niža razina NAD+ drži glavnim faktorom u starenju. U nedavnim stručnim publikacijama dokazano je da TIME + već u par tjedana pokazuje rezultate dizanja nivoa NAD+ u krvi, pa tako i vašu biološku dob.

Saznajte puno više na vašoj konzultaciji, od vaše stvarne biološke dobi, o tome kako sačuvati zdravlje i kako duže živjeti. Naravno, uz ove sve male i prirodne promjene iznutra, bit ćete sve ljepši izvana, i vaša će koža blistati. Životne promjene i suplementacija TIME + kapsulama i drugim suplementima čine vašu kožu mlađom, nokte i kosu jačima, a čak se i sijede vlasi povlače.

Vidimo se na konzultacijama na kojima ćemo zaustaviti vrijeme i pogledati zajedno u dugu i zdravu budućnost.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka