Nekirurško podizanje, zatezanje i oblikovanje stražnjice

Nekirurško podizanje, zatezanje i oblikovanje stražnjice

Jedinstvena kombinacija nekirurških tretmana za podizanje, zatezanje i oblikovanje stražnjice odsad vam je dostupna - samo u Poliklinici Milojević.

Ako postoji dio tijela, pogotovo ženskog na kojem su najvidljivije posljedice starenja ili neaktivnog načina života, to je zasigurno stražnjica. Razne su indikacije. Stražnjica se "spušta" i smanjuje, gubi oblik i volumen, a i koža na stražnjici je ovješena.

U Poliklinici Milojević sada imamo jako učinkovitu kombinaciju tretmana za izvanredne rezultate.

Navedena kombinacija tretmana koristi 3 različite tehnologije, a samo u našoj Poliklinici dostupna su ova 3 cutting edge, vodeća tretmana koja se izvode najnovijom tehnologijom estetske medicine: Emsculpt Neo, Ultherapy i Sculptra.

Protokol i plan vašeg tretmana za zategnutu i mladoliku stražnjicu:

  1. Za početak se radi paket od 4 Emsculpt Neo tretmana - jedan tretman tjedno. Više o ovome tretmanu možete pročitati na linku, a Emsculpt Neo koristi HIFEM tehnologiju i radiofrekvenciju. Elektro magnetska tehnologija duboko stimulira mišiće stražnjice, a radiofrekvencija dodatno zateže i podiže cijelu regiju. Znanstvena istraživanja pokazuju da jedan tretman Emsculpt neo uređajem ima utjecaj na mišiće stražnjice kao 20,000 čučnjeva ili sličnih repeticija u teretani za ojačavanje mišića stražnjice.
  1. Već mjesec dana nakon Emculpt Neo tretmana za stražnjicu, vidjet ćete učinkovite rezultate. Stražnjica je podignuta i zategnuta, ali ako želite dodatno podizanje stražnjice, onda je Ultherapy uređaj odgovor za vas. Više o HIFU tehnologiji pomlađivanja kože lice i nekirurškog liftinga, možete pronaći na ovom linku, ali Ultherapy je jednako tako učinkovit u mnogim regijama tijela, kao što su ruke, trbuh, koljena i stražnjica. Samo jedan relativno bezbolan tretman je potreban, a rezultati su fantastični. Ovaj high intensity focussed ultrasound jako je učinkovit kod podizanja stražnjice.
  1. Ako vas brinu neravnine, rupice, čak i celulit, isti dan kada radimo tretman Ultherapyjem (a može se raditi i isti dan kao Emsculpt Neo) možemo raditi injektivni tretman Sculptra. Više o Sculptra tretmanima lica možete pročitati na ovom linku, ali Sculptra u kombinacijama s našim modernim uređajima može napuniti kolagenom i pomladiti kožu na raznim regijama tijela kao što su ruke, trbuh, koljena i stražnjica. Sculptra je Poli-L-Laktična kiselina, biokompatibilna sintetička tvar nalik na mliječnu kiselinu koja je dio prirodnog sastava našeg tijela. Pripada kategoriji kolagenskih biostimulatora i snažno potiče vlastitu proizvodnju kolagena. Sculptra tretmanom tako povećavamo volumen stražnjice, "punimo” je kolagenom i koža postaje mladolika i blistava.

Na ovaj način, složili smo posebnu kombinaciju za najbolje rezultate i najljepšu stražnjicu. Vidimo se u Poliklinici Milojević.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka