Crvenilo

Crvenilo

Crvenilo kože vrlo je uobičajeno i prepoznaje se kao pojava spontanih crvenih mrlja na koži.

Za crvenilo kože nema nekog jedinstvenog razloga, a ulogu u njegovoj pojavi na površini kože igraju mnogi čimbenici. Jedan od mogućih uzroka crvenila kože je rozacea, kronična bolest koja se očituje u upali obraza, nosa, čela i brade. Rozacea se pojavljuje kada se krvne žile unutar kože povećaju.

Crvene mrlje na koži također se mogu pojaviti zbog kontaktnog dermatitisa, koji je alergijska reakcija na tvari kao što su neki proizvodi za čišćenje, kozmetički proizvodi ili čak i grube tkanine odjeće koju osoba nosi.

I muškarci i žene mogu patiti od crvenila kože. Da biste izbjegli tu neželjenu pojavu, pametno je držati se dalje od bilo kakvih okidača koje ste možda uspjeli identificirati.

Za crvenilo pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka