Oblikovanje brade i vilice

Oblikovanje brade i vilice dermalnim filerom

Želite jaču i lijepo definiranu bradu i čeljust, a bez operacije i dugotrajnog oporavka? Fileri se smatraju revolucionarnima jer ispravljaju nedostatke koje je do sada bilo moguće popraviti jedino operativnim zahvatom.

Oblikovanje brade i vilice dermalnim filerom, 2023. sl. 1 - prijePrije
Oblikovanje brade i vilice dermalnim filerom, 2023. sl. 1 - poslijePoslije
Oblikovanje brade i vilice dermalnim filerom, 2023. sl. 2 - prijePrije
Oblikovanje brade i vilice dermalnim filerom, 2023. sl. 2 - poslijePoslije
Prije
Poslije

Dermalni fileri su poput tekućeg implantata. Pod kožom ostaju do 12 mjeseci, a u stručnim rukama se lako apliciraju u čeljust pacijenta. Instantno uklanjaju asimetrije i opuštenost izazvanu starenjem, genetikom i drugim faktorima.

Dr. Milojević posebno ističe rezultate tretmana koji sjajno utječu na izgled pacijenta jer ljepota se kako u prirodi tako i na našem licu definira simetrijom, a dermalni fileri bez operacije daju volumen i simetriju obliku glave.

Dermalni fileri namijenjeni su oblikovanju brade te čeljusti bez operativnog zahvata, postoperativnog oporavka i drugih posljedica. Zbog svog sastava vrlo su čvrsti i postižu dugotrajne rezultate u održavanju volumena brade.

Oblikovanje brade i vilice dermalnim filerom, 2023. sl. 3 - prijePrije
Oblikovanje brade i vilice dermalnim filerom, 2023. sl. 3 - poslijePoslije
Oblikovanje brade i vilice dermalnim filerom, 2023. sl. 4 - prijePrije
Oblikovanje brade i vilice dermalnim filerom, 2023. sl. 4 - poslijePoslije
Prije
Poslije

Savršeno su rješenje za one koji žele povećati definiciju svoje brade, čeljusti i profila te posljedično vratiti samopouzdanje narušeno zbog deformiteta od rođenja, ozljede ili pak nezadovoljstva zbog male ili slabe brade. Ispravlja nedostatke kao što je uvučena ili mala brada.

Također i kod osoba koje imaju čvrstu i autoritativnu bradu starenjem dolazi do opuštanja donjeg dijela lica zbog faktora poput genetike, promjene u strukturi mekih tkiva i kostiju, mimike lica te vanjskih utjecaja. Vremenom se gubi definicija oko brade, vrata i područja čeljusti te se mijenja i oblik lica.

Dermalni fileri apliciraju se duboko ispod kože, na kost, kako bi se nježno preoblikovala brada i donja čeljust te dobio volumen.

Koliko traje tretman dermalnim filerima i kakve su posljedice?

Već jednim tretmanom od najviše 20 minuta dolazi do značajnog poboljšanja u izgledu brade i čeljusti bez boli, rizika i dugotrajnog oporavka. Kod pacijenta je moguć prolazan osjet na kostima čeljusti. Odmah nakon tretmana možete se vratiti svojim aktivnostima, a sjajan učinak na licu pacijenta traje i do godinu dana.

Oblikovanje brade i vilice - 1 - prije Prije
Oblikovanje brade i vilice - 1 - poslijePoslije
Prije
Poslije
Oblikovanje brade i vilice Volux filerom, prijePrije
Oblikovanje brade i vilice Volux filerom, poslijePoslije
Prije
Poslije
Oblikovanje brade i vilice Volux filerom, prije sl.5Prije
Oblikovanje brade i vilice Volux filerom, poslije sl.5Poslije
Prije
Poslije

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka