Skinbooster hijaluron za pomlađivanje kože na licu

Pomlađivanje kože skinbooster preparatima (Restylane Vital, Juvederm Volite)

Naša specijalnost i posvećenost jesu neinvazivni tretmani estetske medicine, a u to svakako pripada i praćenje svjetskih trendova u novim preparatima. A na polju preparata za pomlađivanje i poboljšanje izgleda i teksture kože, među vodećim tvrtkama su Allergan i Galderma.

Iz kuće Allergan tako nam je došao novi proizvod Juvederm Volite, hijaluronski gel za poboljšanje kvalitete kože - povećava glatkoću, hidrataciju i elastičnost te ublažava sitne bore. Djeluje tako da poboljšava teksturu kože, pa se ona doima odmornom i njegovanom, a učinak traje i do devet mjeseci. Usto, primjenom Juvederm Volite smanjuje se potreba za višestrukim tretmanima. Injektira se intradermalno i može koristiti za lice, vrat, dekolte i ruke. Budući da gel sadrži i anestetičke supstance, posve je ugodan za primjenu.

Medicinska mezoterapija - prije 1Prije
Medicinska mezoterapija - poslije 1Poslije
Prije
Poslije

Pomlađivanje ruku, dekoltea, vrata i lica

Do sada je uvijek bilo moguće pomladiti lice pomoću plastične kirurgije ili nekirurških procedura, ali bi problem nezategnutih ruku, naboranog vrata i dekoltea odao stvarne godine. Uz pomoć Restylane Vitala i Juvederm Volite taj problem sada možemo uspješno riješiti pomlađujući i te dijelove tijela.

Što je Restylane Vital i Juvederm Volite te kako funkcioniraju?

Restylane Vital i Juvederm Volite su inovacije koje koriste najnovije znanstvene spoznaje iz tog područja. Nisu pravi fileri, jer im je funkcija u tome da nadomještaju hijaluronsku kiselinu koju je tijelo prestalo prirodno proizvoditi, a kao što se pokazalo u početnoj medicinskoj studiji, uz aplikaciju Restylane i Juvederm proizvoda, dolazi do proizvodnje novog kolagena u koži. Jednostavno rečeno, Restylane Vital i Juvederm Volite rade hidrataciju iznutra i osiguravaju dugotrajnu vlažnost tretiranim područjima na način koje skupocjene kreme ne mogu nikada postići.

Slika 1/1

Hijaluronska kiselina, kojoj je najvažnija funkcija vezivanje i prenošenje vode, s godinama gubi tu sposobnost i stoga postaju vidljivi najočitiji znakovi starenja: bore, grubost kože, manjak jedrosti, gubitak elastičnosti i ispupčene (vidljive) vene. Pretjerano izlaganje suncu pridonosi starenju i u konačnici dehidrira kožu budući da UVA zračenje direktno umanjuje prirodnu hijaluronsku kiselinu. Povrh toga, godine života i fotostarenje umanjuju proizvodnju elastina i kolagena u koži, što pridonosi starenju kože.

Restylane Vital i Juvederm Volite tretmani zamjenjuju izgubljenu hijaluronsku kiselinu i kolagen, vlažeći kožu iznutra ispunjavaju i pomlađuju zrele ruke, dekolte i lice.

Juvederm Volite je jako zahvalan i racionalan tretman: u sezoni se injektira jedna do dvije ampule po zoni kao udarna doza, a onda samo svakih devet mjeseci dolazite na održavanje.

Medicinska mezoterapija - prije 2Prije
Medicinska mezoterapija - poslije 2Poslije
Medicinska mezoterapija - prije 3Prije
Medicinska mezoterapija - poslije 3Poslije
Prije
Poslije

Kakav je postupak i koliko traje učinak?

Restylane Vital tankom se iglom u malim količinama injektira duboko u kožu na željena područja. Za optimalne rezultate, preporučuje se početna kura od 3 tretmana u intervalima od 4 tjedna. Nakon završene početne kure nekim pacijentima potreban je tretman održavanja svakih 6 mjeseci, no s vremenom kure održavana postaju rjeđe. Juvederm Volite se radi jednom nakon čega se preporučuje tretman održavanja nakon 9 mjeseci.

Je li tretman bolan?

Tretman traje oko 15-30 minuta i nije odveć bolan. Ovisno o želji i pragu tolerancije pacijenta, nanosi se krema za ublažavanje boli.

Nuspojave

Moguće nuspojave vezane su uz osjetljivost na injekcije; uključuju crvenilo, osjetljivost na opip, otjecanje, podljev, ali nikada nisu ozbiljne ili dugoročne i nestaju nakon nekoliko dana. Budući da tretiramo izložene dijelove tijela, primjerice ruke, potrebno je pomno isplanirati društveni kalendar dan-dva nakon tretmana. Veće dugotrajne nuspojave su iznimno rijetke, a prema posljednjim istraživanjima 1 u 25.000 reakcija zabilježena je kao hiperosjetljiva.

Medicinska mezoterapija - prije 4Prije
Medicinska mezoterapija - poslije 4Poslije
Medicinska mezoterapija - prije 5Prije
Medicinska mezoterapija - poslije 5Poslije
Prije
Poslije

Oporavak

  • Ne konzumirati veće količine alkohola 24 sata poslije zahvata.
  • Ne vježbati 24 sata nakon zahvata.
  • Ako uočite podljeve, aplicirajte led ili kremu protiv hematoma. Dopuštena je uporaba pudera na mineralnoj bazi.
  • Ako ste skloni podljevima, koristiti tablete ili kremu protiv hematoma dan prije tretmana i 5 dana nakon zahvata.
  • Ako ste skloni ranama, aftama, herpesu oko usta, a to područje biste željeli tretirati, raspitajte se kod svog liječnika opće prakse za Zovirax tablete, koje trebate uzimati dan prije i nekoliko dana poslije zahvata.
  • Mi ćemo temeljito izmasirati tretirana područja nakon zahvata, dok se kod kuće možete lagano masirati sami, preko sterilne gaze.
  • Pokušajte izbjegavati solarije i saune 3-4 dana nakon tretmana.
  • U slučaju da vam neke od uputa nisu jasne, osjećate li nuspojave, ili ako sumnjate u uspješnost rezultata, nazovite nas za savjet ili se naručite za kontrolni pregled.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka