Starenje kože

Starenje kože

S oko 25 godina starosti počinje smanjenje proizvodnje kolagena u vašem tijelu za 1% godišnje — što utire put starenju kože. Tanke bore i gubitak volumena, gustoće i elastičnosti površinski će se pojaviti prije nego što se pojave duboke bore.

Postoji nekoliko razloga za pojavu procesa starenja. Zbog sporije zamjene starih stanica novima unutar epidermalnih slojeva kože povećava se vjerojatnost da će koža biti suha, a ten neravnomjeran. Kako slojevi kože stare, s vremenom postaju zapanjujuće osjetljivi na UV zrake. Posljedično, dolazi do pada brzine procesa imuniteta kože što uzrokuje sporije zacjeljivanje i povećanje broja sitnih kožnih infekcija.

Najznačajniji znakovi starenja uzrokovani su smanjenjem veličine i broja stanica koje u potkožnim slojevima pohranjuju lipide, što dovodi do duboko urezanih bora i opuštanja kože.

Među mnogim životnim navikama koje treba usvojiti ako se želi odgoditi proces starenja preporučuje se obilno pijenje vode, hranjiva prehrana i provođenje kvalitetne redovne njege kože.

Dr. Nikola Milojević jedan je od vodećih stručnjaka za tretman rješavanja problema starenja lica u Europi. S velikim iskustvom od više od 30.000 slučajeva primjene botoxa i dermalnih filera u razdoblju od 12 godina, koristeći širok spektar tretmana, koristi svoje vlastite pionirske tretmane i kombinaciju tretmana za besprijekornu prevenciju starenja i liječenje starenja lica.

Za starenje kože nudimo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka