+385 (0)1 485 4441
Prištići

Prištići

Prištići, poznati i kao bubuljice, mali su apscesi nalik na mjehuriće.

Upala na takvom mjestu uzrokovana je lojnim žlijezdama kojih ima po koži čitavog tijela osim na dlanovima i stopalima. Te žlijezde proizvode tvar zvanu sebum — voštanu, masnu tvar koja služi za hidrataciju kože. Kad koža proizvodi višak sebuma, on se povezuje s mrtvim stanicama kože i ta smjesa začepljuje pore. Rezultat je prištić bijele glave.

Od prištića najviše pate tinejdžeri zbog hormonalnih promjena, no mogu se pojaviti u bilo kojoj životnoj dobi. Zagađenje zraka, dehidracija, loša prehrana, stres i teški kozmetički proizvodi čimbenici su koji mogu dovesti do pojave prištića.

Za prištiće nudimo sljedeće tretmane:

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka  |  Pravila nagradnog natječaja - SkinPen