Mesoestetic

Mesoestetic

Mesoestetic je multinacionalna farmaceutska tvrtka specijalizirana za razvoj, proizvodnju i marketing medicinsko-estetskih tretmana. Osnovana 1984. godine od strane dr. Joana Carlesa Fonta u Barceloni, trenutno je jedna od najvećih međunarodno priznatih kozmetoloških tvrtki, koja uporno rad ina usavršavanju proizvoda za liječenje niza kožnih promjena i poremećaja.

Slika 1

Proizvodi Mesoestetic proizvedeni su uz visoku farmaceutsku kvalitetu i sigurnost korištenjem visokih koncentracija učinkovitih klinički dokazanih aktivnih sastojaka, u jedinstvenim formulacijama kako bi se postigli maksimalni rezultati. Mesoestetic predstavlja dva pristupa: Costumer Range, koji nudi liniju proizvoda za njegu lica i tijela s inovativnim sastojcima koji tretiraju čitav niz kozmetoliških izazova i Professional Range - asortiman sa specijaliziranim i personaliziranim tretmanima za svaki pojedinačni problem kože, koji su povezani sa specifičnim protokolima primjene, uključujući korake pripreme, tretmana, konačnog praćenja i kućnog održavanja.

Slika 2

Riječima Joana Carlesa Fonta: "Na ovu razinu su nas doveli samo izvrsnost našeg rada, predanost istraživanju i inovacijama te dokazana učinkovitost naših proizvoda."

Slika 3
Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka