EmSculpt Neo

Još napredniji i učinkovitiji nasljednik slavnog EmSculpta - EmSculpt Neo

Svjedočimo kako tehnologija, a pogotovo u području estetske medicine napreduje nevjerojatnom brzinom. Nasreću, timu Poliklinike Milojević ni jedan izazov nije prevelik, pa je tako nakon velikog uspjeha s EmSculptom u Polikliniku stigao EmSculpt Neo, još napredniji i učinkovitiji nasljednik proslavljenog EmSculpta - elektromagnetskog tretmana kojim se mišići u jednom polusatnom tretmanu aktiviraju kao da ste napravili 20.000 trbušnjaka.

Već znamo da osim što lijepo preoblikuje i učvršćuje tijelo, EmSculpt ubrzava rezultate vježbanja, pa je omiljen i među sportašima. Također pomaže u rehabilitaciji nakon ozljeda te u rješavanju dijastaze (razmicanja) trbušnih mišića nakon porođaja, a najnovija verzija - EmSculpt Neo uza sve već navedeno, superučinkovita je i u otapanju masti i zatezanju kože.

Slika 1

Samo četiri polusatna tretmana EmSculptom Neo tijekom 4 tjedna, djeluju na tijelo kao da ste u razdoblju od tri do četiri mjeseca odrađivali intenzivan trening otpornosti, odnosno vježbe poboljšavanja mišićne snage i izdržljivost. Jednako kao i tretmani EmSculptom, tretmani EmSculptom Neo ne zahtijevaju nimalo napora jer jednostavno - ležite. Pritom mišići jačaju, a masne naslage se otapaju - i to dugoročno. U sljedeća tri mjeseca nakon tretmana, tijelo u prosjeku ima 25 posto više mišića, a 30 posto manje masti.

Impresivni rezultati i znanstveno su dokazani u kliničkim istraživanjima učinaka najinovativnijeg uređaja za oblikovanje tijela EmSculpt Neo, jedinog takve vrste u svijetu. Riječ je o kombinaciji dvije tehnologije - intenzivne elektromagnetske stimulacije HIFEM i radiofrekvencije, koje tijekom tretmana djeluju istodobno, međusobno se nadopunjujući. Dok HIFEM potiče tisuće kontrakcija u mišićima uslijed čega se oni izgrađuju i osnažuju, radiofrekvencija lagano zagrijava tkivo, pospješujući otapanje masti, radiofrekvencija ujedno zateže kožu, a na mišiće djeluje poput zagrijavanja prije tjelovježbe: povećava se prokrvljenost, a time i opskrba kisikom i hranjivim tvarima, što pridonosi bržoj izgradnji mišića.

Slika 2

EmSculpt Neo jednostavan je i bezbolan tretman kojim se mogu preoblikovati i učvrstiti trbuh, bokovi, stražnjica, nadlaktice te listovi nogu. Pritom se na ciljano područje postavlja sonda odnosno aplikator koji istovremeno emitira elektromagnetsku i radiofrekvencijsku energiju.

Preporučuju se četiri 30-minutna tretmana, s razmacima od tjedan dana. Optimalni rezultati vidljivi su dva do tri mjeseca nakon posljednjeg tretmana. Za održavanje rezultata, tretmani se mogu ponavljati svakih 6 do 12 mjeseci.

Na tretmane mogu ići i osobe s većim viškom kilograma (indeks tjelesne mase do 35).

Za EmSculpt Neo nije potrebna prethodna priprema, a odmah nakon tretmana može se nastaviti s uobičajenim aktivnostima. Naravno, da bi tretmani bili još djelotvorniji, najbolje ih je uklopiti u zdrav način života. Najbolji rezultati postižu se uz zdravu prehranu, redovitu tjelovježbu i dovoljno sna.

Slika 3

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka