PRGF krvna plazma GEL filer

PRGF plazma gel filer - dermalni filer od vlastite krvi

Poliklinika Milojević uvijek nastoji biti u toku s najnovijim postignućima i izumima estetske medicine i zato smo ponosni što prvi u Hrvatskoj, i među prvima u Europi, uveli ovu novu metodu. Stotine zadovoljnih pacijenata su već svjedočili prirodnim i učinkovitim rezultatima tretmana PRGF krvne plazme u našoj Poliklinici. Plazma puna faktora rasta iz vaše krvi injektira se u vašu kožu i daje odlične rezultate pomlađivanja kože. Sada, kroz isti PRGF sustav, od vaše krvi možemo posebnom metodom napraviti gel, koji ima svojstva i rezultate kao hijaluronski dermalni fileri. Ova metoda je posve prirodna, učinkovita i sigurna, te postaje jedan od najpopularnijih anti-aging tretmana u svijetu.

Što je PRGF plazma gel filer?

Nakon postupka vađenja krvi i odvajanja krvne plazme u posebnoj centrifugi, jednakim procesom kojim se priprema PRGF krvna plazma za pomlađivanje kože, sad se posebnom metodom i uređajem dio plazme zagrijava, te tako nastaje gel. Taj gel se potom miješa s krvnom plazmom punom faktora rasta pa se pripravak može injektirati u lice u obliku filera. Gel filer primjenjuje se za istu namjenu kao botox ili dermalni fileri: za ublažavanje bora, popunjavanje neravnina na koži, oblikovanje lica, te vraćanja izgubljenog volumena lica. Prema potrebi, mogu se pripremiti autologni plazma gel fileri normalnog i visokog viskoziteta. Za tanje bore i manje udubine, koristi se gel filer normalnog viskoziteta, koji se može usporediti s hijaluronskim filerima kao što su Restylane Classic ili Juvederm Volbella. PRGF gel filer visokog viskoziteta upotrebljava se za dublje udubine i bore, te kada je potrebno vratiti veći izgubljeni volumen lica, a može se usporediti s djelovanjem gušćeg hijaluronskog filera kao što su Restylane Lyft i Juvederm Voluma.

Kako se plazma gel filer injektira?

Prije tretmana klijentu apliciramo lokalnu anesteziju u obliku EMLA kreme. Potom se 3 ml plazma filera injektira kroz 3 ampule nalik na one koje se koriste za hijaluronski dermalni filer. Tankom iglicom gel filer se aplicira sličnom metodom kao i hijaluron, ali na kraju infliltriramo cijelu zonu tekućim faktorima rasta iz plazme za dodatni efekt. Tretman je zamalo bezbolan.

Koliko traju rezultati?

Plazma gel filer postiže rezultate koji traju 4-6 mjeseci, što je nešto kraće nego hijaluronski dermalni fileri, ali u svakom tretmanu dobije se 3 ml plazma gela filera (što su količinski 3 ampule hijaluronskog dermalnog filera), a cijena je manja, pa stoga dugoročno ovaj prirodni tretman pacijenta ne košta više.

Koje su prednosti PRGF plazma gel filera?

 • Filer je napravljen od krvne plazme klijenta, znači autologan je, tj. istovjetan vašem tijelu, te je stoga potpuno prirodan i siguran, bolje se integrira u tkivo.
 • U svakom tretmanu dobije se 3 ml filera, što omogućuje injekcije za veliki volumen.
 • Plazma gel fileri su bioaktivni, jer imaju sastojak faktora rasta, tako da oni ne rade samo na volumenu, nego dodatno stimuliraju rast novog kolagena i hijalurona, te tako pridonose dugoročnim rezultatima pomlađivanja kože.
 • Priprema u poliklinici je brza i jednostavna: traje samo 30 minuta.
 • Moguće je pripremiti gel filer razne gustoće, ovisno o potrebi klijenta i očekivanjima tretmana.

Što se sve može tretirati?

 • bore mrštilice
 • bore oko očiju
 • nazolabijalne bore (vertikalne bore od nosa do usta)
 • marionetne linije (kutovi usnica)
 • vraćanje volumena obrazima
 • podočnjaci
 • povećanje volumena usana
 • pušačke bore
Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka