Vrećice ispod očiju

Vrećice ispod očiju

Vrećice ispod očiju često se javljaju sa starenjem, prepoznatljive su kao manje otekline i mogu biti podbuhlog izgleda. Tamni krugovi i udubljenja ispod oteklina ponekad se opisuju i kao suzne bore.

Kako starimo, tkiva formirana oko oka slabe zajedno s mišićima koji pružaju podršku očnim kapcima. Masno tkivo oko očiju često se spušta prema donjim kapcima i daje im podbuhli izgled. U prostoru ispod oka također se može nakupljati tekućina što očima daje natečen izgled. Izgled vrećica ispod očiju također se često pogoršava zbog atrofije masnog tkiva do kojeg starenjem dolazi u malarnom području ispod očiju.

Osim starenjem, vrećice ispod očiju se mogu pojaviti i zbog pretjeranog plača, traume, ozljeda i infekcija.

Poliklinika Milojević je najpoznatija klinika u Europi za nekirurški tretman podočnjaka. S našim generičkim postavljanjem na prvo mjesto na tražilici Google svugdje u svijetu, Dr. Milojeviću se slučajevi šalju iz cijelog svijeta, jer je on "čovjek kojemu se ide" za ovaj divan postupak. Lako možemo reći "u cijelom svijetu", jer ljudi dolaze iz SAD-a, Nigerije, Islanda, Katara i mnogih drugih mjesta nadaleko i naširoko. To je također jedan od tri posebno razvijena "wow-tretmana" Dr. Nikole Milojevića.

Za vrećice ispod očiju pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka