Naborane usne

Naborane usne

Naborane usne karakteriziraju sitne uspravne bore koje se pojavljuju preko gornje i donje usne.

Ove linije starenjem postupno postaju sve vidljivije i često su jedan od prvih pokazatelja starenja lica. Ono je uzrokovano gubitkom volumena usana tijekom vremena. Kako starite, gubite masno tkivo lica koje je odgovorno za dio punine usana. Proizvodnja kolagena i elastina, bjelančevina koje vašem licu daju mladenački izgled, također se usporava tijekom vremena. Budući da se ovi sastojci gube, bore na usnama postaju sve istaknutije.

Stanjivanje kože još je jedan od glavnih uzročnika naboranih usana. Nakon određene životne dobi koža postaje tanja i vjerojatnije će se upotrebom nabrati, praveći bore na usnama vidljivijima.

U biti, bore se stvaraju radom usana. Svaki put kada napućite usne, na koži stvarate nabore. Tijekom vremena, ponavljanje tog pokreta može dovesti do stalnog nabora oko usta. Pušenje može posebno ubrzati taj proces jer također osuši usne, uzrokujući gubitak tonusa kože.

Kako bi se usporilo starenje usana, važno je ostati hidratiziran i zaštititi kožu od sunca pomoću SPF balzama za usne.

Za naborane usne pružamo sljedeće tretmane:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka